Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L’Ajuntament fa més accessibles els accessos a El Mirador i al Casal Catalunya amb la instal·lació de portes automàtiques

Dilluns 15 de juny de 2020

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha instal·lat les darreres setmanes unes portes automàtiques als accessos a El Mirador i al Casal Catalunya, en el que ha suposat una nova actuació al municipi adreçada a la millora de l’accessibilitat i l’eliminació de barreres arquitectòniques als espais públics.

La substitució de les portes d’accés a aquests dos equipaments permet facilitar l’entrada als dos equipaments, especialment a persones amb cadira de rodes, caminadors o cotxets de nadons.

Aquesta actuació s’ha dut a terme després que l’Àrea de Territori i la Regidoria de Diversitat i Polítiques Inclusives en recollissin la necessitat en el marc de la Taula d’Accessibilitat, un òrgan de participació i consulta ciutadana de tipus transversal i de treball periòdic que té per objectiu resoldre necessitats d’accessibilitat al municipi.

L’Ajuntament continuarà duent a terme actuacions de millora de l’accessibilitat als edificis municipals, a més d’altres que permetin facilitar l’accés a escenaris dels equipaments i donar alternatives en la participació en actes públics.

La Regidoria de Diversitat i Polítiques Inclusives informa que si qualsevol ciutadà o ciutadana detecta necessitats en aquest àmbit, es pot enviar un missatge a www.castellarvalles.cat/bustia per tal que es pugui valorar el cas i poder donar resposta i solució al més aviat possible.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40