Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Un operari col·locant els llums de Nadal aquesta setmana.
Un operari col·locant els llums de Nadal aquesta setmana.

L’Ajuntament amplia la il·luminació a l’espai públic amb l’objectiu de promoure les compres al comerç urbà per Nadal

Dimecres 2 de desembre de 2020

300 nous elements, entre esferes, garlandes, estrelles, cortines i tires de llum, s’afegeixen als llums de Nadal, que s’amplien per segon any consecutiu

Castellar del Vallès encendrà aquest divendres, dia 4 de desembre els tradicionals llums de Nadal que per segon any consecutiu tornen a ampliar-se amb l’objectiu de crear ambient nadalenc i promoure les compres al comerç urbà. L’Ajuntament ha dut a terme una inversió de 50.000 euros que procedeixen de la proposta guanyadora presentada pel Grup Il·lusió a la darrera edició dels pressupostos participatius.

Les noves adquisicions han permès reforçar la il·luminació a la carretera de Sentmenat, al passeig de la Plaça Major, al carrer de l’Església i als carrers de vianants (Sala Boadella, Montcada i Hospital).

Entre les novetats d’enguany, destaquen la col·locació de cortines de llum i esferes 3D en forma de ram fent ziga-zaga entre els fanals de la carretera de Sentmenat, entre la plaça de Cal Calissó i el carrer de Puigverd. També hi haurà noves garlandes als troncs i copes dels arbres al carrer de l’església i dels castanyers de la part antiga de la plaça Major. En aquest darrer espai també es col·locaran tires de llum verticals i cortines d’estrelles. A més, es col·locaran garlandes alternades al llarg del passeig de la plaça Major.

En total són pràcticament 300 els nous elements que s’afegeixen a les millores de l’enllumenat que es van fer l’any passat i entre les quals destacaven la instal·lació de sostres de llum que aquest any s’han tornat a col·locar als carrers Major i de Colom.

L’enllumenat nadalenc es completa amb més cortines de llum i garlandes que estaran instal·lades a l’avinguda de Sant Esteve, el Passeig, les carreteres de Sabadell i de Sentmenat i els carrers de Dr. Pujol, de Prat de la Riba i de Sant Pere d’Ullastre, així com a les places d’Europa, de la Fàbrica Nova i de Cal Calissó. També n’hi haurà a les façanes del Jutjat i del Palau Tolrà, a la rotonda de Sant Feliu del Racó i a les urbanitzacions.

El conjunt d’il·luminació nadalenca funcionarà fins al 6 de gener. Com ja succeeix des de fa anys, els llums de Nadal són de tecnologia LED, que suposaran un estalvi del consum i una millora de l’eficiència energètica. A més, tots els elements d’il·luminació nadalenca que s’han adquirit són polivalents i permeten fer diverses combinacions per a futures campanyes nadalenques.

Arbres de Nadal a l’espai públic

La plaça del Mercat tornarà a lluir per segon any consecutiu un arbre de Nadal que no serà natural i que consisteix en una estructura il·luminada de cinc metres d’alçada. Aquest any, a més, es col·locaran quatre avets a les places de la Llibertat, d’Europa, de la Fàbrica Nova i de Catalunya que es decoraran amb motius de diferents colors i que comptaran amb bústies de Comerç Castellar perquè els nens i nenes puguin dipositar la carta que els comerciants del poble faran arribar als Reis Mags de l’Orient.

Enguany, i com a mesura de prevenció de la COVID-19, no s’ha convocat un acte públic d’encesa dels llums.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40