Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

El talús de roca que s'ha estabilitzat amb malla metàl·lica està situat al carrer del Cim.
El talús de roca que s'ha estabilitzat amb malla metàl·lica està situat al carrer del Cim.

Finalitzen els treballs d’estabilització d’un talús de roca a El Balcó i de renovació de voreres i asfalt a l’Aire-Sol D

Dimarts 22 de desembre de 2020

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha finalitzat recentment una intervenció d’estabilització d’un talús de roca en un tram del carrer del Cim, que connecta l’Aire-Sol D i El Balcó de Sant Llorenç. Els treballs, que es van iniciar el passat mes d’octubre, han consistit en el sanejament de l’arbrat i de pedra i la col·locació d’una malla metàl·lica de protecció subjectada a la pedra. L’objectiu de la intervenció, que ha anat a càrrec de l’empresa Inaccés Geotècnica Vertical SL i ha tingut un cost de 48.000 euros, ha estat el de garantir  el trànsit segur en aquest vial evitant la caiguda de pedres.

D’altra banda, l’Ajuntament també ha enllestit els treballs de renovació de voreres i asfaltat a tres carrers de la urbanització Aire-Sol D: el del Pessebre, el de la Primavera i el de la Ginesta. L’actuació ha anat a càrrec de l’empresa Rogasa i ha suposat una inversió de 140.000 euros. La previsió és que durant el primer trimestre de 2021 es completi aquesta intervenció amb la renovació de voreres i asfalt d’un tram del carrer de Ginesta on ara no s’ha actuat.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40