Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Castell de focs

La Regidoria de Cultura ultima un format de Festa Major adaptat a les circumstàncies actuals de la pandèmia

Dimarts 27 de juliol de 2021

El programa, que es presentarà a finals d’agost, comptarà amb activitats amb aforament limitat, inscripció prèvia i reserva de seients

La Regidoria de Cultura té a punt la programació de la Festa Major 2021. Tot i això, el format final del principal esdeveniment lúdic de la vila s’acabarà d’ultimar a finals d’agost tenint en compte la situació epidemiològica i la normativa vigent del PROCICAT en aquells moments.

Després que l’any passat no es pogués celebrar a causa de la pandèmia de la COVID-19, l’Ajuntament ha treballat enguany en un model de Festa Major que reduirà el nombre d’activitats (aproximadament, la meitat del que era habitual abans de la pandèmia), que tindran limitació d’aforament, i en què serà necessària la inscripció prèvia i la reserva de seients.

“Hem estat treballant des de la regidoria en un format segur de Festa Major, que òbviament evitarà les grans concentracions de persones i en què totes les activitats respectaran la normativa”, explica la regidora de Cultura, Joana Borrego. “Per tant –afegeix– tots els actes seran amb públic assegut i adequats a l’horari que estigui permès”.

“Serem cautelosos i prudents i per això hem decidit esperar fins a finals d’agost, a veure com evolucionen les dades d’aquesta cinquena onada, per poder explicar detalladament com serà la Festa Major”, afirma Borrego. L’únic acte que per ara s’ha donat a conèixer és l’atorgament de la Medalla de la Vila a les comunitats educativa i sanitària, que tindrà lloc el dijous 9 de setembre.

Així doncs, la programació definitiva es donarà conèixer a partir del 30 d’agost. La intenció és que a partir del dia 1 de setembre es posi marxa la inscripció i reserva prèvia de les activitats programades al portal web de l’Auditori Municipal www.auditoricastellar.cat. També serà possible fer la reserva a taquilla de l’Auditori a partir de la mateixa data, en un horari que es donarà a conèixer més endavant.

Atès que hi podria haver variacions fins a última hora, el programa de Festa Major no es distribuirà enguany a les llars de Castellar. Sí que es podrà consultar a l’especial del setmanari L’Actual que sortirà el dia 3 de setembre i també als canals web de l’Ajuntament i l’Auditori i a les xarxes socials municipals. A més, la setmana del 6 de setembre estarà disponible una edició de butxaca als principals punts d’informació i en diversos establiments de la vila.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40