Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'una de les cinc cruïlles del Passeig que milloraran la seva accessibilitat.
Imatge d'una de les cinc cruïlles del Passeig que milloraran la seva accessibilitat.

L’Ajuntament invertirà aquest trimestre 2,1 milions d’euros en obres de reurbanització i millora de l’accessibilitat

Dijous 30 de setembre de 2021

L’Ajuntament de Castellar del Vallès durà a terme entre octubre i desembre una trentena d’intervencions de reurbanització de carrers i supressió de barreres arquitectòniques en diferents punts del nucli urbà i les urbanitzacions. Les actuacions, que suposaran una inversió municipal d’un total de 2,1 milions d’euros, s’aniran executant progressivament al llarg dels propers tres mesos en diferents lots i s’inclouen dins el pla “+Castellar que mai”.

El primer paquet d’actuacions començarà la setmana que ve a diferents carrers de l’Eixample, on s’ampliaran voreres, es millorarà l’accessibilitat i es renovarà l’aglomerat asfàltic de les calçades. Les obres d’aquests primers dies es localitzaran als carrers del Mestre Ros (entre Passeig i Roger de Llúria), del 14 d’abril, de Girona, del Doctor Vergés i del Pont (entre la carretera i l’avinguda de Josep Maria Valls).

A partir del 13 d’octubre s’actuarà als xamfrans del carrer de Prat de la Riba (entre els carrers de Balmes i Àngel Guimerà) i del Passeig (entre els carrers del Pare Borrell i del Mestre Ros). L’objectiu, en aquest cas, és millorar l’accessibilitat dels guals de vianants i la visibilitat a les cruïlles.

Un altre grup d’actuacions que es durà a terme les properes setmanes és el que fa referència a la pavimentació i senyalització viària a una desena de carrers del nucli urbà. Així, s’actuarà a les vies següents:

  • Ronda de Tolosa (entre els carrers de Balmes i Prat de la Riba)
  • Carrer de Barcelona (entre els carrers de Jaume I i Suïssa)
  • Carrer de Santiago Rusiñol (entre el Passeig i el carrer de Lleida)
  • Carrer dels Pedrissos (entre el Passeig i el carrer de Lleida)
  • Ctra. de Sabadell (des de la illeta de Carrasco i Formiguera fins al carrer de Trias de Bes)
  • Carrer de Francesc Layret (entre els carrers de 14 d’abril i de les Fàbregues)
  • Ctra. de Sentmenat (entre els carrers de Sant Pere d’Ullastre i Santiago Rusiñol)
  • C. de Bonavista (entre la carretera de Sentmenat i el carrer de Garrofers)
  • Camí de Can Bogunyà
  • C. Montsià (entre Urgell i Garrigues) (polígon industrial de Can Carner)

El consistori també durà a terme una campanya de reasfaltats en diferents localitzacions de les urbanitzacions. Així, a l’Aire-Sol D i El Balcó s’intervindrà en dos trams del carrer del Cim; a l’Aire-Sol C, en un tram del carrer de la Camamilla; a l’Aire-Sol A-B, en un tram comprès entre els carrers de la Mare de Déu de la Mercè i del Puigcapçut; a Can Font, a l’avinguda de Can Font (des de l’entrada i fins a la rotonda amb el carrer de Sabadell i també a la cruïlla amb el carrer de Guinard) i al carrer de Sant Julià (entre els carrers dels Xiprers i de Terrassa). Finalment a El Racó les actuacions es faran en dos trams del carrer de la Serra de Sant Feliu i en un tram del carrer del Muronell. A banda d’aquesta llista, la Regidoria d’Espai Públic ha previst diverses reparacions d’asfalt a totes les urbanitzacions.

Finalment les intervencions a l’espai públic d’aquest trimestre es completaran amb la segona fase d’intervenció al parc de Canyelles, que connectarà amb el camí del riu, i la millora de les places del Forjador i d’Emili Altimira, que comptaran amb noves distribucions més accessibles i amables per al seu ús.

L’Ajuntament anirà informant puntualment al veïnat de les afectacions de les obres, tant pel que fa al trànsit de vehicles i vianants com a les incidències que hi pugui haver en el transport públic.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40