Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge promocional dels pressupostos participatius 2022.
Imatge promocional dels pressupostos participatius 2022.

S’amplia fins al 10 de juny el termini per presentar propostes d’inversions als pressupostos participatius 2022

Dimarts 31 de maig de 2022

L’Ajuntament de Castellar ha ampliat fins al 10 de juny el termini perquè la ciutadania empadronada a la vila, les entitats i grups estables inscrits al registre municipal, el Consell d’Infants i el Consell d’Adolescents puguin presentar les seves propostes d’inversió al procés de pressupostos participatius 2022.

S’hi poden presentar propostes de projectes d’inversió en dues categories diferents: ubicades al nucli urbà i localitzades a Sant Feliu del Racó i urbanitzacions. En cap cas no podran superar l’import màxim de 50.000 euros, IVA inclòs.

Les propostes que es presentin podran referir-se a qualsevol tipus d’actuació  que tingui a veure amb les competències municipals i que formi part del capítol d’inversions, és a dir, d’una despesa destinada a la compra, construcció o rehabilitació d’elements que siguin perdurables en el temps. Per tant, no es podran proposar l’execució de serveis o la contractació de persones. A més, hauran de donar resposta a una necessitat concreta, i s’hauran de poder executar en la seva totalitat fins al 31 de de desembre de 2023, entre d’altres condicions.

Cal assenyalar que les persones o entitats que presentin propostes podran comptar amb el suport dels serveis tècnics municipals a l’hora d’elaborar-les.

La presentació de les propostes es podrà fer omplint el formulari que  s’habilitarà al web www.castellarvalles.cat/pressupostosparticipatius). Al mateix apartat del web també es podrà descarregar una fitxa que es pot lliurar degudament emplenada al Servei d’Atenció Ciutadana (El Mirador). El SAC també disposarà de fitxes normalitzades per facilitar a qui les sol·liciti.

Les propostes seleccionades es faran públiques l’1 de juliol, mentre que les votacions s’han previst entre l’1 i el 12 de setembre.

La iniciativa de pressupostos participatius es porta a terme a Castellar del Vallès des de l’any 2016. Enguany està dotada amb 200.000 euros, 150.000 per als projectes del nucli urbà i 50.000 per als de Sant Feliu del Racó i urbanitzacions.

Podeu consultar el reglament i tota la informació sobre el procés de pressupostos participatius 2022 a www.castellarvalles.cat/pressupostos participatius.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40