Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Pista de tennis del Club Tennis Castellar
Pista de tennis del Club Tennis Castellar

L’Ajuntament completa la instal·lació de llums LED a les pistes de tennis i repara els parquets dels pavellons Blume i Puigverd

Dijous 1 de setembre de 2022

L’Ajuntament de Castellar ha completat recentment diverses obres de millora d’instal·lacions esportives. D’una banda, s’ha instal·lat enllumenat LED a quatre pistes del Club Tennis Castellar, de manera que el 100% de la instal·lació ja compta amb aquest tipus de lluminària. D’altra banda, s’han reparat els parquets de fusta dels pavellons de Joaquim Blume i de Puigverd.

Pel que fa a les pistes de tennis, la col·locació de 32 projectors tipus LED, 8 per a cada pista, permetrà un estalvi energètic de 9,8 MWh/any, el que equival a una reducció de 3,5 tones de CO2 a l’any. Val a dir que amb aquesta inversió, que s’amortitzarà en un període de  set anys, totes les pistes de tennis i pàdel del club ja compten amb llum tipus LED.

En relació amb el paviment dels dos pavellons (Blume i Puigverd), en tots dos casos s’ha polit la fusta actual del parquet, una intervenció que inclou els treballs de rebaix, anivellat, envernissament i el marcatge de línies d’esport de diferents esports. Amb aquesta actuació ambdós parquets compten amb la certificació de qualitat de la FIBA.

El conjunt d’intervencions ha suposat una despesa total de 60.000 euros.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40