Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L’Institut Escola Sant Esteve acull aquesta setmana 57 estudiants francesos de Machecoul-de-Saint-Même

Dilluns 20 de maig

Un total de 57 estudiants francesos, acompanyats de 5 professores, són a Castellar del Vallès aquesta setmana amb motiu d’un intercanvi amb l’Institut Escola Sant Esteve. Els nois i noies, que provenen del Lycée et Collège Saint Joseph de Machecoul-de-Saint-Même (a uns 40 km al sud-oest de Nantes), van arribar ahir a Castellar, i fins divendres participaran en diverses activitats organitzades per l’IE Sant Esteve.

Així, aquest matí, juntament amb els alumnes de 3r d’ESO del centre castellarenc, han fet una visita guiada a l’església de Sant Esteve i al Palau Tolrà, de la mà de l’historiador castellarenc Llorenç Genescà. L’activitat també ha comptat amb la presència de la regidora d’Educació, Anna Riera, que ha donat la benvinguda als estudiants.

Durant tot el curs, ambdós centres educatius han estat treballant conjuntament en activitats dins dels projecte eTwinning, i ja s’havien conegut al gener, quan l’alumnat de l’INS Sant Esteve va viatjar a França.

L'intercanvi educatiu entre centres promou la relació entre estudiants d'altres països, contribueix a la formació integral dels alumnes i els proporciona noves perspectives i experiències enriquidores.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Informació relacionada

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40