Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge promocional dels Pressupostos Participatius.
Imatge promocional dels Pressupostos Participatius.

Vuit propostes d’entitats i ciutadania opten a ser incloses al pressupost d’inversions de l’Ajuntament d’aquest any

Dimecres 24 de juliol

Les votacions dels Pressupostos Participatius es podran dur a terme entre l’1 i l’11 de setembre

Un total de vuit propostes opten a ser incloses al pressupost que l’Ajuntament destinarà a inversions aquest any 2024. Es tracta dels projectes que diferents entitats i ciutadania de la vila han presentat en el període destinat a aquest fi, entre els mesos de maig i juny, en el marc del procés de pressupostos participatius, i que compleixen amb el que recull el Reglament Regulador del procés.

Així, aquests són els títols de les propostes que es podran votar els primers dies de setembre:

A1. L’Arbreda, pipipark i espai de convivència i esbarjo per a quatre potes i amics

A2. Millores als pavellons esportius

A3. Millorem el mirador al riu

A4. Fem un circuit pumptrack

A5. Recuperació del patrimoni fluvial/industrial del Ripoll – Molí d’en Barata

A6. Fem ombres als patis de les escoles

A7. Coberta vegetal al voladís de formigó de la plaça d’El Mirador

B1. Millorem l’entrada de l’Aire-Sol D

Enguany, han estat set les propostes acceptades en la categoria de nucli urbà, mentre que n’hi ha una que correspon a la categoria dels projectes localitzats a Sant Feliu del Racó i urbanitzacions.

Votacions al web https://www.castellarvalles.cat/votacionspressupostos

L’Ajuntament obrirà el període de votació de les propostes acceptades entre els dies 1 i 11 de setembre. Com és habitual, les votacions es podran fer o bé a través d’Internet, al web https://www.castellarvalles.cat/votacionspressupostos, o bé presencialment. Les persones que optin per aquesta darrera opció, podran adreçar-se al Servei d’Atenció Ciutadana (El Mirador) del 2 al 6 de setembre i també el 10 de setembre, de 8.30 a 20.30 hores, o votar a l’estand de la Festa Major que s’instal·larà a la plaça d’El Mirador el diumenge 8 de setembre, de 10 a 14 hores.

Podran votar totes les persones nascudes abans de l’1 de gener de 2014 i empadronades a Castellar del Vallès abans del 10 de juliol de 2024. Per tant, tots els castellarencs a partir dels 11 anys (o que els facin el 2024).

Cada votant podrà escollir fins a tres propostes de la categoria de projectes localitzats al nucli urbà, per ordre de preferència. La proposta escollida en primer lloc tindrà 3 punts, la que es triï en segon lloc, 2 punts, i la seleccionada en tercer lloc, 1 punt. En aquesta edició tan sols hi ha una proposta corresponent a la categoria de projectes d’inversió localitzats a Sant Feliu del Racó i urbanitzacions, però, tanmateix, se li podran atorgar 3, 2, 1 o 0 punts.

Durant el mes d’agost, l’Ajuntament enviarà a totes les llars de Castellar cartes amb les instruccions de votació i el codi d’identificació necessari per votar. El codi, juntament amb el número de DNI/NIE o passaport, s’haurà de facilitar tant si es vota per Internet a https://www.castellarvalles.cat/votacionspressupostos com si s’opta per l’opció presencial.

Els resultats de la votació es donaran a conèixer el dijous 12 de setembre. Les propostes que es duran a terme seran aquelles que hagin obtingut més punts, fins a esgotar el pressupost disponible, que és de 200.000 euros ja que el pressupost màxim de cada proposta presentada és de 50.000 euros.

Podeu consultar al web www.castellarvalles.cat/pressupostosparticipatius el detall de les propostes que es podran votar.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40