Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Kamerata Castellar

Presentació del projecte de l'orquestra de cambra Kamerata Castellar

Dilluns 19 d'agost

L’Auditori Municipal Miquel Pont acollirà el proper dimecres 28 d’agost, a les 18.30 hores, la presentació del projecte de l’orquestra de cambra clàssica Kamerata Castellar. La formació, de nova creació, és impulsada per l’entitat Acció Musical Castellar amb la implicació i el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès.

Kamerata Castellar neix amb la determinació de contribuir al desenvolupament de la vida cultural, educativa i social del municipi i té per objectiu apropar la música clàssica a tota la ciutadania a partir d’una proposta professional de primer nivell i km 0. A més, també es fixa el propòsit de projectar el nom de Castellar del Vallès a l’exterior.

L’acte de dimecres comptarà amb l’assistència de l’alcalde, Ignasi Giménez, la presidenta d’Acció Musical Castellar, Laia Rocabert, i el director de la nova orquestra de cambra, Carles Miró. També hi serà present el reconegut director i compositor, Antoni Ros-Marbà, que apadrinarà aquest nou projecte musical.

En el transcurs del mateix acte se signarà el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i l’entitat per a l’impuls del projecte i s’oferirà una breu actuació musical per part d’alguns músics de la nova formació musical. El públic podrà gaudir de la interpretació des de dalt del mateix escenari de l’Auditori.

Durant la temporada 2024-2025, l'orquestra oferirà quatre produccions que inclouran assajos i treball intern, un assaig general obert a la ciutadania, xerrades-col·loqui al voltant del programa de concert i, finalment, l’actuació.

L’acte de presentació de l’orquestra Kamerata Castellar és gratuït i obert a tothom. Per tal de preveure’n l’assistència, es prega confirmar l’assistència a www.castellarvalles.cat/presentaciokameratacastellar.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40