Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Foto de grup davant del Palau Tolrà.
Foto de grup davant del Palau Tolrà.

Vint-i-tres alumnes d’una escola danesa visiten Castellar amb motiu d’un intercanvi cultural amb l’escola El Casal

Dilluns 30 de setembre

L’Ajuntament de Castellar ha acollit aquest matí una recepció a un grup d’estudiants d’un centre de secundària danès que estan duent a terme un projecte d’intercanvi internacional amb els alumnes de 3r d’ESO de l’escola El Casal.

En total, són vint-i-tres nois i noies, acompanyats de professorat, que han viatjat a Catalunya procedents d’un centre educatiu de Måløv, població de prop de 9.000 habitants situada 20 km a l’oest de Copenhagen.

Aquest és el sisè curs que El Casal i el centre danès duen a terme aquest projecte, anomenat “Exchange project”, en el marc del qual es fan diverses activitats curriculars en els àmbits d’anglès, cultura i valors i treball de síntesi. Les propostes es fan en línia però es completen amb el viatge que ara fan els alumnes danesos a Castellar i amb el que al mes de maig faran a Dinamarca els nois i noies castellarencs.

L’acte ha comptat amb l’assistència de la regidora d’Educació, Infància i Joventut, Anna Riera, i de la professora d’El Casal Montse Gestí, a més dels alumnes castellarencs de 3r d’ESO del centre.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40