Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Logotip del LAB Castellar.
Logotip del LAB Castellar.

El LAB Castellar organitza del 15 al 17 d’octubre tres tallers de creació d’objectes relacionats amb Halloween i la Castanyada

Divendres 4 d'octubre
Programes| LAB Castellar

El LAB Castellar, l’espai destinat a fomentar la creativitat i la innovació que es troba ubicat a l’última planta d’El Mirador, ha organitzat tres tallers de disseny i creació d’objectes relacionats amb Halloween i la Castanyada que es faran els dies 15, 16 i 17 d’octubre.

Es tracta de tres propostes en què es farà servir la màquina de tall làser per donar forma a les creacions que hagin ideat els assistents. En concret, el primer dia, dimarts 15 d’octubre, els objectes a crear hauran de tenir relació amb la decoració i la bijuteria i es fabricaran en fusta, metacrilat o cartró. L’endemà, dimecres 16 d’octubre, la temàtica del taller seran els portaespelmes, mentre que el darrer dia, dijous 17 d’octubre, s’ha previst l’ornamentació de capses de fusta. En tots tres casos, en finalitzar l’activitat, les peces creades es podran endur a casa.

Tots els tallers, que són gratuïts i oberts a tothom (tot i que cal tenir en compte que els menors de 16 anys hauran d’assistir-hi acompanyats d’una persona adulta), tindran lloc de 17 a 19 hores al LAB Castellar, situat a l’últim pis d’El Mirador.

Per participar a qualsevol de les tres propostes programades cal inscriure’s prèviament a http://www.castellarvalles.cat/activitatslabcastellar.

Taller de cosplay del 29 al 31 d’octubre

D’altra banda, el LAB Castellar ha programat, també aquest mes d’octubre, un taller de cosplay per als dies 29, 30 i 31, adreçat sobretot a les persones amants d’aquesta tendència. Tothom que hi assisteixi tindrà l’oportunitat d’explorar i perfeccionar les habilitats relacionades amb la creació d’accessoris inspirats en personatges d’anime, cinema, sèries, videojocs, còmics i manga.

Tot, a través de la fabricació digital amb les diferents tecnologies del LAB, com ara impressores 3D i talladora làser, entre d’altres.

Com en el cas dels tallers de Halloween i Castanyada, el taller de cosplay es farà de 17 a 19 hores al LAB, i les inscripcions, que ja estan obertes, es poden fer a www.castellarvalles.cat/inscripcionslabcastellar.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40