Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Avisos

Obres a la carretera de Sentmenat, entre els carrers del Mestre Pla i del Mestre Miró.
Obres a la carretera de Sentmenat, entre els carrers del Mestre Pla i del Mestre Miró.

Talls a la ctra. de Sentmenat entre els carrers del Mestre Pla i Mestre Miró, en sentit Sentmenat, a partir del 4 d’abril

Dimecres 3 d'abril

Amb motiu de les obres que s’estan duent a terme a la carretera de Sentmenat, entre els carrers del Mestre Pla i del Mestre Miró, aquesta via es tancarà puntualment al trànsit, en sentit Sentmenat, des del 4 d’abril i durant aproximadament dos mesos. Els talls es podran produir de dilluns a divendres, entre les 9 i les 18 h.

Com a itinerari alternatiu, els vehicles que circulin per aquesta via en direcció Sentmenat s’hauran de desviar pel carrer del Mestre Pla. La Policia Local recomana el trajecte que continua des d’aquest carrer per l’avinguda de l’11 de setembre i la ronda de Llevant.

El talls no afectaran la circulació de vehicles que s’adrecin en direcció al nucli urbà.

Pel que fa a les afectacions de transport públic, la línia C4, que uneix el nucli urbà amb Sant Feliu del Racó i El Balcó, desviarà el seu recorregut habitual pel carrer del Mestre Pla, l’avinguda de Sant Esteve i el carrer del Mestre Miró, per reprendre el trajecte cap al carrer de Bonavista.

En els moments que s’escaigui, els responsables de l’obra col·locaran la senyalització provisional necessària per al desviament del trànsit.

  • Envia
  • Comparteix
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40