Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Tràiler de la pel·lícula.

Divendres 14 de febrer de 2020

Cinema

"La hija de un ladrón"

Amb l'assistència de la productora, Àngels Masclans

VOC/VOE

Any: 2019

Durada: 102 min

País: Espanya

Gènere: Drama

Direcció: Belén Funes

Repartiment: Greta Fernández, Eduard Fernández, Àlex Monner, Frank Feys

Premis: Concha de Plata a millor actriu al Festival de San Sebastián, 3 Premis Gaudí (millor pel·lícula en llengua no catalana, millor direcció i millor guió) i Premi Goya a millor direcció novell

Sinopsi: La Sara ha estat sola tota la vida. Té 22 anys i un nadó, i el seu desig és formar una família normal amb el seu germà petit i el pare del seu fill. El seu pare, el Manuel, després d'anys d'absència, surt de la presó i decideix reaparèixer a les seves vides. Sara sap que ell és el principal obstacle per als seus plans i pren una decisió difícil: allunyar-lo d'ella i del seu germà.

La directora: Belén Funes

Belén Funes (Barcelona, 1984) va estudiar direcció a l'ESCAC (Escola Superior de Cinema de Catalunya) i guió a l’EICTV (Escola de Cinema de San Antonio de los Baños, Cuba). Ha treballat com a script i ajudant de direcció en nombroses produccions espanyoles. El seu primer curtmetratge, Sara a la fuga, va estar seleccionat a festivals internacionals (per exemple, Zagreb Film Festival o Cinemed) i nacionals, on va guanyar la biznaga al millor curtmetratge i a la millor direcció al Festival de Màlaga. La inútil és el seu segon curtmetratge, estrenat a la Seminci de Valladolid i nominat als Premis Gaudí. El 2016 Variety va seleccionar Belén com un dels deu talents espanyols a seguir.

Crítiques:

"Interpretació admirable de Greta Fernández (...) Beu del millor cinema social europeu per construir un drama realista i auster que no juga a la sordidesa perquè no ho necessita. (...) Pel·lícula notable".

Elsa Fernández-Santos: Diari El País

"Una d'aquestes obres petites i impactants que se t'agafen per dins des del primer minut i es queden en la memòria (...) Greta Fernández compon un dels retrats femenins més punyents i emocionants dels últims temps".

Beatriz Martínez: Diari El Periódico

Horari | 19:00

Preu | 5 €

Destinataris | Públic general

Organitza | Comissió BRAM!

Programa | BRAM! Mostra de Cinema. Edició 2020

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40