Acceptar

Ús de galetes

Aquest lloc utilitza galetes de tercers per poder millorar els nostres serveis a partir de l'anàlisi de la teva navegació. Si continues navegant sense canviar la teva configuració considerarem que acceptes la seva utilització.

Més informació sobre l'ús de les galetes

Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Salut

Bases del concurs de receptes de cuina per escurar el plat i la nevera

Del 16 d'abril al 14 de maig de 2010

Participants: obert a tothom

Objecte: la realització d’un concurs de receptes que tinguin com a finalitat evitar el malbaratament d’aliments, utilitzant sobres dels àpats (sobres d’arròs, de llegums, etc.) o bé utilitzant o transformant ingredients que d’una altra manera acabarien a les escombraries (ratllar el pa sec per fer arrebossats, utilitzar fruites a punt de fer-se malbé, etc.). Aquest concurs es realitza en el marc de la campanya Escura el plat i la nevera, que pretén conscienciar la població sobre la necessitat de prevenir el malbaratament alimentari.

Requisits:

•    Introducció de criteris per a l’aprofitament de les sobres dels àpats o d’aliments susceptibles de ser malbaratats, com a mínim en un ingredient.

•    Introducció de criteris per prevenir que sobri menjar.

Format de les receptes:

A cada recepta hi haurà de constar la següent informació:

•    Títol de la recepta.

•    Número de persones per a qui va adreçada.

•    Llistat d’ingredients indicant els pesos i els volums.

•    Explicació detallada de l’elaboració del plat amb temps i temperatures de cocció.

El text i la fotografia haurà d’ocupar com a màxim una cara d’un full DIN A4 amb mida de lletra 12 i redactat en català.

Recepció de les receptes:

Per correu electrònic: la recepta s’ha d’enviar per correu electrònic com un arxiu adjunt a la direcció oficina21@castellarvalles.cat. L’assumpte del correu electrònic ha de ser el títol de la recepta. En el correu heu de fer constar les següents dades de contacte del participant:

•    Nom i cognoms

•    Adreça

•    Telèfon

Personalment: alternativament es pot presentar en format paper a la Regidoria de Medi Ambient, situada a Cal Botafoc, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

Termini d'admissió: 14 de maig de 2010

Criteris de valoració:

-    Originalitat.

-    Que els ingredients aprofitats tinguin una importància especial.

-    Grau de variabilitat de la recepta en funció del tipus de sobra (per exemple, possibilitat d’aprofitar diferents verdures o diferents tipus de carn). Caldrà fer-ho constar en la recepta.

-    Detall de les quantitats per a cada ració per tal d’evitar que sobri menjar al plat.

Premis:

- 1r premi: un dinar per dues persones al restaurant La Taverna del Gall.

- 2 accèssits: 2 llibres A la cuina tot s’aprofita. Receptes fàcils per reciclar les sobres dels àpats, d’Irene Gelpí

Les receptes guanyadores es publicaran a L'Actual en el marc de la campanya per a la prevenció del malbaratament alimentari Escura el plat i la nevera.

Drets d'autor: els participants cedeixen a l’Ajuntament de Castellar del Vallès els drets de propietat intelElectual en exclusiva sobre l’ús de les receptes lliurades i durant un període de temps ilElimitat, per a la posterior publicació.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40