Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Territori

Un cop a Castellar, com arribem a l'Ajuntament?

Venint des de Sabadell per la B-124

Arribarem a Castellar passant pel costat dels polígons industrials. Just passada una rotonda, abans d'arribar a un primer samàfor, ens desviem a mà dreta en direcció Sentmenat. Hem de prendre aquesta via, la ronda de Tolosa - ronda de Llevant, passant diversos semàfors i dues rotondes, seguint sempre per aquesta via de dircumval·lació. Arribarem a una tercera rotonda on hi ha una escultura "La dona acollidora". Hem de fer gairebé la volta sencera a la rotonda, entrant al nucli urbà per una carretera amb plataners als costats. Passarem per un primer semàfor de vianants i un cop ens trobem al segon semàfor, trenquem a mà dreta, cap al Passeig Tolrà, i continuem fins al final d'aquest carrer on trobarem l'Ajuntament.

Venint des de Sentmenat per la C-1415

Arribarem directament a una rotonda on hi ha l'escultura de la Dona Acollidora. Hem de continuar recte per l'antiga carretera flanquejada per plataners; passarem un primer semàfor de vianants i un cop ens trobem en el segon semàfor, trenquem a mà dreta, cap al Passeig Tolrà, i continuem fins al final on hi ha l'Ajuntament.

Venint des de Sant Llorenç Savall per la B-124 o des de Terrassa i Matadepera per la C-1415

Arribarem a un semàfor. Passat aquest i la benzinera, hem de trencar a mà esquerra, pel carrer Doctor Pujol, fins arribar al semàfor. Seguim recte, travessant dos carrers, i al tercer, trenquem a l'esquerra per pujar per l'avinguda de Sant Esteve. Seguirem amunt fins trobar la Plaça de la Llibertat, on girarem a mà esquerra pel carrer de Sant Pere d'Ullastre. Continuem fins a trobar un altre semàfor; travessem la carretera i seguim recte cap al Passeig Tolrà, on al final, trobarem l'Ajuntament.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Més informació

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40