Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Cartell del BRAM! 2010
Cartell del BRAM! 2010

L'organització

L'organització de la Mostra va a càrrec d'una comissió formada per diversos ciutadans a títol individual, l'Associació Cultural Subsòl i l'Ajuntament de Castellar del Vallès, sota la direcció del cineasta castellarenc Pere Joan Ventura.

El director de BRAM! Nascut a Castellar del Vallès l'any 1946, Pere Joan Ventura va ser reporter de TVE i director de diverses pel·lícules com El Efecto Iguazú, un documental pel que va ser guardonat amb un Goya l'any 2003. La producció, que data del 2001, narra la lluita dels treballadors de l'empresa Sintel acampats durant 200 dies al Passeig de la Castellana de Madrid per protestar pels acomiadaments realitzats per part d'aquesta empresa de telecomunicacions filial de Telefónica.

El 2004 va participar a la pel·lícula col·lectiva Hay motivo, amb un curtmetratge titulat Cena de capitanes sobre la catàstrofe ecològica del Prestige. Aquell mateix any va dirigir el curt La vida efímera, inclòs dins el documental En el mundo a cada rato.

Subsòl. És una associació cultural sense ànim de lucre amb seus a Castellar del Vallès i Barcelona. Gestiona el centre cultural La Pastora de Castellar del Vallès i treballa per dur a terme projectes de gestió i desenvolupament d'esdeveniments culturals territorials, construint xarxes de cooperació, promoció i comunicació. Els objectius són promoure i dinamitzar la vida cultural del municipi, contribuint al foment de la indústria cultural local, i desenvolupar projectes lligats a la creativitat, l'ecologia, la formació, l'escola i el món acadèmic.

Organització: Comissió organitzadora BRAM! 2010, Ajuntament de Castellar del Vallès, Subsòl

Amb la col·laboració de:

Institut Francès de Barcelona, Movicine, Restaurant Garbí, Suport Castellar, TEB Castellar, IES Puig de la Creu, Companyia Lanònima Imperial, Neus Costa, Joana Zoyo

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40