Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Cartell del BRAM! 2010
Cartell del BRAM! 2010

BRAM! Mostra de Cinema. Edició 2010

Del 6 de maig al 9 de maig de 2010

La sirena del BRAM! torna a sonar. L’Auditori Municipal Miquel Pont acollirà entre el 6 i el 9 de maig la 2a edició de la Mostra de Cinema de Castellar del Vallès. Aquesta iniciativa cultural, que l’any passat va superar el miler d’espectadors, compta enguany amb novetats destacades: el gruix de la Mostra estarà dedicat a un cicle de cinema francès; per primer cop hi haurà sessions golfes a la 1 de la matinada; al llarg de la Mostra es projectaran cinc curtmetratges castellarencs; i finalment es farà un homenatge al desaparegut cineasta Éric Rohmer, representant il·lustre de la “nouvelle vague” francesa.

Com ja va succeir l’any passat, però, la Mostra es tornarà obrir amb una producció catalana. Serà el proper dijous, 6 de maig, a les 20.30 hores, amb la projecció del documental Garbo. L’espia, d’Edmon Roch. La pel·lícula explica la història de Juan Pujol, doble agent secret de la 2a Guerra Mundial. L’acte inaugural, que serà presentat per l’actriu castellarenca Montse Germán, comptarà amb la participació del periodista Xavier Vinader, que apareix en el documental i que va conèixer personalment la figura de Pujol.

L’organització de la Mostra va a càrrec d’una comissió formada per diversos ciutadans a títol individual, l’Associació Cultural Subsòl i l’Ajuntament de Castellar del Vallès, sota la direcció del cineasta castellarenc Pere Joan Ventura (Premi Goya 2003 per El efecto Iguazú).

Actes celebrats

Diumenge 9 de maig de 2010

Notícies

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Altres edicions

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40