Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut

Continguts

La pàgina s'ha generat el 25/06/2024 05:25:04

Programa de reforma, millora i manteniment d’equipaments culturals locals

La present convocatòria té per objecte contribuir al sosteniment de les despeses derivades de les obres i/o actuacions de reforma , millora i manteniment d’equipaments culturals locals de titularitat pública.

Amb la realització d’aquestes obres i/o actuacions es pretén contribuir a la represa cultural efectiva i segura en el marc de la crisi provocada per la COVID-19. A l’hora es vol donar suport i dinamitzar el teixit productiu i empresarial local, i incidir en la generació de riquesa i en la creació de noves oportunitats per a les empreses executores de les actuacions, el que ha de contribuir a superar els efectes provocats per la COVID-19, millorar la cohesió social, i facilitar l’establiment d’un model territorial equilibrat i sostenible.

En aquest marc, l’Ajuntament de Castellar del Vallès ha realitzat les següents actuacions:

Ampliació de la Biblioteca Municipal Antoni Tort

S’ha realitzat l’ampliació de la Biblioteca mitjançant la construcció d’un edifici entre mitgeres amb accés des del Carrer Hospital o directament comunicat des de l’edifici adjacent , l’actual Biblioteca.

La zona ampliada té un caràcter unitari i consta de dues plantes, amb un programa funcional de dues sales d’estudi, una sala de treball, una zona de direcció i un espai exterior de pati per activitats a l’aire lliure.

Instal·lació de pantalles per cartellera digital a l’Auditori Municipal Miquel Pont

S’han instal·lat 5 pantalles digitals a l’entrada de l’Auditori amb la finalitat de canviar la cartellera en paper, per una cartellera digital que permetrà una comunicació més àgil, moderna i sostenible.

Canvi de fusteries de l’edifici de l’Ateneu per a la millora de l’eficiència energètica

Les millores proposades a l’edifici de l’Ateneu és el canvi de fusteries exteriors (finestres i balcons), actualment molt deteriorades pel pas del temps, no tanquen bé i permeten filtracions d’aire exterior a l’interior.

Les noves fusteries tenen millors prestacions tèrmiques i asseguren una millor estanqueïtat.

S’han previst uns porticons cecs per la part interior que eviten el pas de la llum natural durant els actes escenogràfics, alhora que es recupera la estètica i funcionalitat original de l’edifici.

Obres de renovació de l’estructura, elements escenogràfics i revestiments de la Sala Blava de l’Espai Tolrà

La Sala Blava és l’espai habilitat per a dur a terme activitats musicals com concerts, ball, entre altres, amb un aforament de 500 persones. El pas del temps ha deteriorat i envellit diferents elements que amb aquesta intervenció s’han renovat:

  • Renovació de revestiments i canvi del cortinatge de la sala per un de Ignífug
  • Renovació de l’estructura escenogràfica d’alumini per una de nova amb els travessers superiors mòbils
  • Canvi de cortinatge de l’escenari per un d’ignífug
  • Pintat de parets i portes

Aquestes actuacions s'han dut a terme amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40