Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Seu electrònica

La pàgina s'ha generat el 28/03/2024 22:58:34

Avís de seguretat

L’Ajuntament de Castellar del Vallès adverteix als usuaris de la Seu electrònica que en ocasions es produeixen intents de phising, suplantant la identitat de l’Ajuntament de Castellar del Vallès.

En cas de dubte sobre l’autenticitat de qualsevol correu electrònic o lloc d’Internet que afirmi ser propietat de l’Ajuntament de Castellar del Vallès, contacti amb la unitat d’Organització i Societat del Coneixement de l’Ajuntament, per verificar la seva autenticitat.

En quant al certificat digital és de caràcter estrictament personal. La persona usuària de la Carpeta Ciutadana s'obliga a conservar el certificat digital i la clau d'accés i a no facilitar-los a terceres persones. En cas d'incompliment d'aquests compromisos, l'usuari assumirà les possibles responsabilitats que se'n derivin.

Serà obligació de la persona usuària la comunicació immediata d'aquelles situacions o fets que puguin afectar la confidencialitat i la seguretat, com ara la pèrdua o robatori de les claus d'identificació i autentificació.

L'usuari autoritza a l'Ajuntament a no executar les ordres o sol·licituds quan tingui dubtes raonables sobre la identitat de la persona que les emet.

Per qualsevol consulta sobre els seus drets pot dirigir-se a l'Agencia catalana de protecció de dades.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40