Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Plans municipals vigents

Eix 24 - Millorar l’oferta dels serveis educatius municipals

Aquesta actuació consta de cinc actuacions:

Ampliar l’oferta de recursos educatius que l’Ajuntament ofereix a través de la Guia Didàctica

L'oferta es va adaptant a les necessitats de les escoles per tal de convertir-la en una eina útil per complementar l'activitat educativa dels alumnes. S'ha passat de 118 activitats ofertes el curs 2015-2016 a 125 activitats el curs 2017-2018 i a 128 propostes el curs 2018-2019. Aquest darrer curs s'ha donat resposta a 703 sol·licituds. Més informació clicant aquí.

Estat: finalitzada

Continuar millorant les condicions i l’oferta de l’Escola Municipal de Música, per fer-la més accessible a totes les persones que tenen inquietuds musicals

L'Escola Municipal de Música Torre Balada ha mantingut l'oferta d'estudis musicals. Més informació clicant aquí

Estat: en execució contínua

Vetllar per l’oferta educativa de les places escolars a les escoles bressol públiques i per un bon servei d’atenció als infants de 0 a 3 anys

L'Ajuntament ha mantingut l'oferta de 155 places d'escola bressol pública al municipi. S'ha facilitat l'accés de les famílies amb una reducció del preu públic aplicable a:

  • famílies nombroses
  • famílies monoparentals
  • famílies amb més d’un/a fill/a matriculat a l’escola bressol
  • la capacitat econòmica

A més, l'espai familiar municipal Moments en Família ha tingut continuïtat, adaptant-lo a les necessitats dels assistents. 

Més informació:

Estat: en execució contínua

Oferir espais en família al servei de la Ludoteca Municipal

La Ludoteca Municipal Les 3 Moreres va incrementar a partir del curs 2015-2016 l'oferta d'activitats familiars, possibilitant que els pares i mares poguessin compartir espai de joc amb els infants no només els dissabtes sinó també els dimecres. A partir del curs 2018-2019 aquest servei anomenat "Juguem en família" també s'ha ampliat a dilluns. Per tant s'ofereix tres dies a la setmana.

Més informació:

Estat: finalitzada

Mantenir el projecte de suport als infants de 6 a 16 anys, atenent les seves necessitats per aconseguir un desenvolupament de totes les seves capacitats

El projecte de suport educatiu, iniciat l'any 1993, està destinat a infants escolaritzats als centres educatius de primària i secundària del municipi de Castellar del Vallès amb l'objectiu de millorar l'èxit escolar, en coordinació amb els centres educatius.
En l'actualitat s'ofereixen 60 grups de suport educatiu (140 places de primària i 150 places de secundària) en horari de 16.00 a 19.00 hores. 

Més informació:

Estat: finalitzada

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40