Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Baixada de Palau
Baixada de Palau

Els carrers de Baixada de Palau i Caldes ja són vies de plataforma única

Dilluns 13 de juliol de 2009

Aquests dies han finalitzat les actuacions necessàries per convertir en vies de plataforma única el carrer de Baixada de Palau i el tram del carrer de  Caldes entre els carrers Puigverd i Racó. En ambdós casos, les obres han consistit en la remodelació del paviment i les voreres dels carrers, suprimint així les barreres arquitectòniques, i en la reposició dels serveis de clavegueram i aigua.

Al carrer de Baixada de Palau, els treballs van començar a principis del mes d’abril, i han anat a càrrec de l’empresa Servial Obres i Serveis, mentre que en el cas del carrer de Caldes, entre els carrers de Puigverd i del Racó, Estructuras Castellar SA ha estat l’encarregada de dur a terme les feines, que es van iniciar a mitjans d’abril.

En ambdós casos, els treballs formen part del Pla d’Accessibilitat al nucli antic del municipi, i tenen per objectiu aconseguir una priorització del vianant en front del vehicle, així com també una millora dels nivells de seguretat als carrers. Pel que fa al carrer de Baixada de Palau, la Fundació ONCE ha finançat 98.000 euros del total del cost de les obres, uns 228.000 euros. Dels prop de 187.000  euros de pressupost de les obres del carrer de Caldes, la Fundació ONCE en finançarà 42.925.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40