Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L'aparador de Disscopi, 2n premi de la demarcació de la Cambra i 1r premi local
L'aparador de Disscopi, 2n premi de la demarcació de la Cambra i 1r premi local

La copisteria Grafic Disscopi obté el 2n premi de la demarcació del 46è Concurs d’Aparadors de Nadal de la Cambra

Dilluns 28 de desembre de 2015

El mateix establiment guanya el 1r premi local, mentre que el 2n i el 3r han estat per a La Botiga de les Llanes i Brodats Mariona, respectivament

El comerç castellarenc Copisteria Grafic Disscopi, situat al número 2 del carrer de Sala Boadella, ha guanyat el segon premi de la demarcació del 46è Concurs d’Aparadors de Nadal que cada any organitza la Cambra de Comerç de Sabadell amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castellar del Vallès. Amb aquesta distinció, l’establiment ha obtingut com a guardó la realització d’un estudi de mercat valorat en 325 euros.

Pel que fa a la secció local del concurs, la copisteria Disscopi també ha guanyat el primer premi, mentre que el segon premi ha anat a parar a La Botiga de les Llanes (av. Sant Esteve, 21), i el tercer ha estat per a Brodats Mariona (c. Catalunya, 7). Aquest darrer establiment ha resultat premiat per quart any consecutiu, després que assolís la primera posició en l’edició 2014, la tercera en l’edició 2013 i la segona en l’edició 2012.

En aquesta edició, 16 dels 170 establiments que s’han inscrit al concurs han estat comerços de Castellar del Vallès. A l’hora de concedir els premis, el jurat ha tingut en compte diversos criteris, com l’originalitat, la qualitat, l’impacte comercial o l’elegància, entre d’altres.

L’Ajuntament participa d’aquest concurs des de fa 11 anys, i enguany ha dotat els tres premis locals amb un curs de management comercial que inclou una visita durant un dia a desenes de comerços de la ciutat de París. 

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40