Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'un moment de la visita.
Imatge d'un moment de la visita.

15 persones desocupades del projecte MetallVallès visiten l’empresa castellarenca DigiProces

Divendres 8 de juliol de 2016

15 usuàries de les borses de treball de Sabadell, Barberà i Castellar del Vallès que formen part del projecte MetallVallès han visitat aquest matí DigiProces, empresa castellarenca dedicada als serveis de producció electrònica i localitzada al polígon industrial del Pla de la Bruguera.

L’activitat, que ha comptat amb l’assistència de l’alcalde, Ignasi Giménez, i dels tinents d’alcalde Joan Creus, M. Antònia Puig i Anna Màrmol, tenia per objectiu que persones desocupades amb experiència en el sector del metall poguessin conèixer en detall el procés de producció d’aquesta empresa que és líder en el sector electrònic.

La visita ha anat a càrrec del General Mànager de l’empresa i president de l’Associació d’Empresaris de Castellar (ASEMCA), Jordi Batet, que ha explicat que DigiProces forma part del grup Sistel Group SA, iniciativa que sorgeix de l’expansió d’una empresa familiar.

Aquest grup, que a més de la fàbrica de Castellar també disposa d’una altra fàbrica a la l’Índia, compta amb una enginyeria per al desenvolupament de productes electrònics, una divisió dedicada al test d’electrònica i una altra empresa dedicada a l’electrònica per a ascensors.

Batet ha explicat que “s’està donant un tomb a la situació que demostra que a Catalunya és possible produir, apostant per la qualitat i la proximitat”, així com per la formació especialitzada i continuada del personal.

Tal com s’ha pogut comprovar in situ, l’empresa, amb 85 treballadors a la planta de Castellar, aporta solucions multisectorials. En aquest sentit, dissenya, fabrica i subministra productes per al sector industrial, de l’elevació, de les comunicacions, de la il·luminació, del camp mèdic o l’automoció, entre d’altres.

El projecte MetallVallès és una iniciativa al servei de les empreses i dels professionals del metall per promoure l’ocupació i la competitivitat en aquest sector industrial. El projecte és cofinançat per la Diputació de Barcelona i els ajuntaments de Sabadell, Barberà del Vallès i Castellar del Vallès. També compta amb el suport del Centre Metal·lúrgic i Ascamm-Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya. El projecte ofereix servei tant a empreses com a persones que focalitzen el seu objectiu professional cap al sector.

Els usuaris de les borses de treball han aprofitat la visita per lliurar el seu currículum a la cap de recursos humans de l’empresa Marta Esteve. Ella ha estat l’encarregada d’oferir una masterclass en què ha detallat el lloc de treball de les operàries i el tipus de perfil professional que busca l’empresa.

Val a dir que tres dels treballadors de DigiProces han accedit a la feina a través del projecte MetallVallès i de la borsa de treball municipal.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40