Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L'alcalde i tècnics municipals amb tres de les noves treballadores.
L'alcalde i tècnics municipals amb tres de les noves treballadores.

Quatre persones en situació d’atur s’incorporen a la plantilla de l’Ajuntament per un període de sis mesos

Dilluns 11 de juliol de 2016

La contractació s’ha dut a terme a través del Programa complementari de foment de l’ocupació i de suport a la integració social de la Diputació de Barcelona

Quatre persones s’han incorporat avui dilluns, 11 de juliol, a la plantilla de l’Ajuntament de Castellar del Vallès a través d’unes subvencions atorgades per la Diputació de Barcelona dins del “Programa complementari de foment de l’ocupació i de suport a la integració social”.

D’aquestes, tres treballaran com a auxiliars administratives, al departament d’Habitatge dins de la Regidoria de Salut, Serveis Socials i Habitatge, a la Regidoria de Manteniment i a l’Escola Municipal d’Adults. La quarta ocuparà un lloc d’administrativa a Serveis Socials. Totes elles tenen un contracte de sis mesos, a jornada sencera, que finalitzarà el proper mes de gener de 2017.

Per poder accedir a aquests llocs de treball, entre d’altres requisits, calia que les persones sol·licitants estiguessin en situació d’atur i inscrites al Servei Local d’Ocupació i al Servei d’Ocupació de Catalunya, i no trobar-se donades d’alta en cap dels règims de la Seguretat Social.

Val a dir que, dins d’aquesta mateixa convocatòria, també s’oferia un lloc de treball de tècnic/a mitjà/na de prospecció d’empreses, que ha quedat desert i per al qual s’obrirà a final de mes una nova convocatòria.

A més, a finals del mes de juliol, l’Ajuntament incorporarà a la seva plantilla deu persones més: 2 oficials de 1a especialitat jardineria, 2 oficials de 1a especialitat paleta, 1 oficial de 1a especialitat pintura, 2 peons de brigada de jardineria, 2 peons de brigada de paleta i 1 peó de brigada de pintura.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40