Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Les sessions s'han programat a l'Opensurf d'El Mirador.
Les sessions s'han programat a l'Opensurf d'El Mirador.

L’Ajuntament ofereix el 24 i el 29 de novembre sessions informatives sobre nous cursos de formació ocupacional

Dimecres 9 de novembre de 2016

L’Ajuntament de Castellar del Vallès oferirà els propers dies 24 i 29 de novembre dues sessions informatives sobre nous cursos de formació ocupacional que es preveu que s’iniciïn entre els mesos de desembre i febrer tot i que encara estan pendents d’atorgament.

Els cursos sol·licitats per l’Ajuntament són d’operacions auxiliars de serveis administratius i generals (450 hores), de confecció i publicació de pàgines web (580 hores) i d’activitats de gestió administrativa (900 hores). El Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu són les organitzacions que subvencionen aquestes formacions, que s’adrecen específicament a persones en situació d’atur. En aquest sentit, cal tenir en compte que, per accedir-hi, és requisit indispensable estar inscrit com a demandant d’ocupació al Servei d’Ocupació de Catalunya (c. de la República, 45-47) abans de l’inici del curs.

Les persones que compleixin aquests requisits i que tinguin interès en inscriure’s als cursos poden assistir a qualsevol de les dues sessions informatives programades el 24 i el 29 de novembre, ambdues a les 10 hores a l’Opensurf d’El Mirador, durant les quals també es farà una preselecció d’alumnes. Cal confirmar assistència prèviament al Servei Local d’Ocupació (c. Portugal, 2, Espai Tolrà), presencialment, per telèfon trucant al 93 714 40 40 o bé enviant un correu electrònic a dpeio@castellarvalles.cat

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40