Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L'alcalde, els regidors, les tècniques i els responsables de l'empresa, amb les persones que han dut a terme el curs.
L'alcalde, els regidors, les tècniques d'ocupació i els responsables de l'empresa, amb les persones que han dut a terme el curs.

El curs de soldadura a l’empresa DigiProces emmarcat en el projecte MetallVallès finalitza amb el 50% d’inserció laboral

Divendres 30 de juny de 2017

L’alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, el 1r tinent d’alcalde, Joan Creus, i les regidores de Dinamització Econòmica, Anna Marmol, i d’Educació, Formació i Ocupació, M. Antònia Puig, van assistir ahir al lliurament de diplomes als alumnes del curs de soldadura per a components electrònics que s’ha dut a terme entre els mesos d’abril i juny a l’empresa castellarenca DigiProces.

El curs, que s’emmarcava dins el projecte MetallVallès 2, cofinançat per la Diputació de Barcelona i els Ajuntaments de Sabadell, Sant Quirze del Vallès, Barberà del Vallès i Castellar del Vallès, ha finalitzat amb un 50% d’inserció laboral. Així, vuit dels setze alumnes que l’han dut a terme (dos d’ells castellarencs) han pogut accedir a un contracte laboral, quatre a la mateixa empresa DigiProces, localitzada al polígon industrial del Pla de la Bruguera, i quatre més a d’altres empreses. Els Serveis Locals d’Ocupació implicats al projecte derivaran la resta d’alumnes a empreses del sector recomanades per DigiProces perquè puguin optar a diferents llocs de treball.

Els alumnes (6 de Sabadell, 5 de Castellar, 4 de Barberà i 1 de Sant Quirze) han realitzat un total de 100 hores, 80 de pràctiques a la planta de producció de l’empresa i 20 de teòriques en què han tractat les matèries següents: la importància de l’ESD a la indústria electrònica, el procés correcte de soldadura manual amb estany, la soldadura manual amb tecnologia THR, introducció a la normativa IPC-A-610 Rev F, coneixement de reparació de components THT i coneixement de soldadura SMD reflow i THR per ona.

A banda del curs que ha finalitzat ara a Castellar, el projecte MetallVallès 2 també ha inclòs altres formacions a Sabadell, com són un curs d’ajustament de motlles i matrius, un curs de soldadura i un de prevenció de riscos laborals en el sector metal·lúrgic (que encara s’està executant). Properament també es faran tallers de recerca de feina.

El projecte MetallVallès 2 és una iniciativa que té per objectiu fomentar l’ocupació i la competitivitat en el sector del metall i que està cofinançada per la Diputació de Barcelona i els ajuntaments implicats, a través del projecte Ocupació a la indústria local.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40