Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge de la seu de la Policia Local de Castellar del Vallès, a Cal Botafoc.
Imatge de la seu de la Policia Local de Castellar del Vallès, a Cal Botafoc.

La Policia Local augmenta el patrullatge per tal de prevenir conductes incíviques i delictives

Dimarts 17 d'abril de 2018

La Policia Local ha augmentat el patrullatge en determinades zones del municipi amb l’objectiu de prevenir conductes incíviques o delictives. L’increment de la vigilància comporta, de forma puntual, la realització de diversos itineraris a peu i amb vehicles no logotipats per part dels agents del cos local en alguns sectors del municipi.

Segons el regidor de Seguretat, Aleix Canalís, “les dades delinqüencials a Castellar són afortunadament molt baixes i volem que això continuï d’aquesta manera, però hem de tenir en compte un context en què s’han incrementat els robatoris en el conjunt del país”.

Canalís també ha remarcat “la importància de la col·laboració ciutadana si es detecta la presència de persones desconegudes al veïnat amb actitud sospitosa”. En cas de detectar qualsevol indici en aquest sentit, cal posar-se en contacte amb la Policia Local trucant al 93 714 48 30 o al 112.

El cos municipal també aconsella reforçar les mesures de seguretat en els accessos a les llars, especialment en habitatges unifamiliars, des de les zones enjardinades o patis exteriors.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40