Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Aquest és el nou vehicle híbrid de la Policia Local
Aquest és el nou vehicle híbrid de la Policia Local

La Policia Local estrena el primer vehicle híbrid de la seva flota

Divendres 3 d'agost de 2018

La Policia Local ha estrenat recentment el primer vehicle híbrid de la seva flota. Es tracta d’un cotxe model Toyota Prius que s’uneix al parc de vehicles de què disposa el cos de seguretat per desenvolupar les tasques de patrullatge.

En l’actualitat, la Policia Local disposa de cinc vehicles, dos cotxes patrulla, una furgoneta, un cotxe no logotipat i dues motocicletes. El nou vehicle híbrid, que funciona amb consum combinat de benzina sense plom i electricitat, s’ha adquirit mitjançant un contracte de rènting inclòs en un acord marc de l’Associació Catalana de Municipis (ACM).

La Regidoria de Seguretat inicia d’aquesta manera una línia de contractació d’aquest tipus de vehicles, amb l’objectiu de fomentar la mobilitat sostenible. En aquest sentit, està previst que el 2019 el cos local estreni dues noves motocicletes elèctriques.

Cal recordar que el parc de vehicles de l’Ajuntament compta amb una furgoneta i quatre bicis elèctriques que utilitzen habitualment els serveis tècnics municipals.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40