Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L'alcalde, la regidora de Treball i la cap d'Ocupació i Formació, amb els quatre joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil.
L'alcalde, la regidora de Treball i la cap d'Ocupació i Formació, amb els quatre joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil.

L’Ajuntament contracta quatre joves en pràctiques del Programa de Garantia Juvenil

Dijous 7 de novembre de 2019

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha contractat quatre joves per un període de sis mesos en el marc del projecte “Contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya” impulsat per la Generalitat. Concretament, s’han proveït quatre llocs de treball: un auxiliar de programes informàtics de la Regidoria d’Innovació i Gestió del Talent, una tècnica d’ocupació que estarà ubicada  al Servei Local d’Ocupació, un llicenciat en Dret que donarà suport a l’àrea Secretaria, i un auxiliar dinamitzador que treballarà a la Regidoria de Cultura.

Les persones contractades s’han seleccionat des del Servei Local d’Ocupació d’entre els beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil i inscrits com a demandants d’ocupació no ocupats (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. Dos d’ells compten amb titulació universitària i els altres dos compten amb formació professional de grau superior.

La Garantia Juvenil és un programa europeu d’impuls de l’ocupabilitat amb joves formats que té com a principal objectiu la seva inserció laboral. La iniciativa consta de diferents projectes com ara la contractació en pràctiques que permeti el desenvolupament de feines vinculades als estudis cursats.

Amb l’adhesió al projecte, l’Ajuntament de Castellar ha accedit a una subvenció de 44.000 euros per part de la Generalitat que ha permès la contractació dels quatre joves en pràctiques, que van iniciar la seva tasca el 30 d’octubre passat.

Aquesta és la tercera ocasió en què el consistori contracta joves de 16 a 29 anys a través del Programa de Garantia Juvenil.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40