Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Nova furgoneta de la Policia Local

La Policia Local incorpora una furgoneta amb funcions d’oficina mòbil

Dimecres 4 de novembre de 2020

La Policia Local de Castellar ha adquirit recentment una furgoneta, model Nissan NV300, que funciona com a oficina mòbil i des de la qual es poden tramitar diligències i atestats i efectuar controls de seguretat, alcoholèmia i estupefaents.

Gràcies a aquesta nova incorporació a la flota de vehicles, “donarem un servei de més qualitat a la ciutadania, ja que es podran fer tràmits a l’interior del vehicle evitant desplaçaments a la prefectura”, explica el regidor de Seguretat Ciutadana, Pepe Leiva. En aquest sentit, la furgoneta està equipada amb un espai de treball que compta amb taula i dos seients i disposa, a més, de connexió a les bases de dades policials i de càmeres de seguretat interna. A més de guanyar en agilitat i operativitat, “el vehicle també permet resguardar la privacitat de persones en les accions de control i tramitació”, afegeix Leiva.

Properament, el vehicle també comptarà amb servei de videovigilància externa, de manera que podrà enregistrar imatges de la via pública. Aquesta prestació es troba en tràmit d’aprovació per part de la Comissió de Control de Dispositius de Videovigilància de la Generalitat. L’organisme, a més, ha de resoldre en breu que els agents de la Policia Local també puguin dotar-se de càmeres d’ús individual per activar en situacions concretes.

El vehicle s’ha adquirit mitjançant un contracte de rènting inclòs en un acord marc de l’Associació Catalana de Municipis (ACM). Ara mateix són set els vehicles de què disposa la Policia Local: una furgoneta, un cotxe no logotipat, un vehicle tot terreny, dos cotxes patrulla (híbrids) i dues motocicletes elèctriques.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40