Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'arxiu d'un control policial.
Imatge d'arxiu d'un control policial.

La Policia Local ha aixecat 149 actes per incompliment de les mesures contra la covid-19 el primer trimestre de 2021

Dimecres 7 d'abril

La Policia Local de Castellar del Vallès ha aixecat durant el primer trimestre d’aquest any 2021 un total de 149 actes per incompliment de les mesures decretades per fer front a la covid-19.

El 84,6% de les denúncies, 126, han estat per no respectar les restriccions de mobilitat, especialment pel que fa al confinament nocturn a partir de les 22 hores, mentre que la resta s’han interposat per no fer ús de la mascareta (14 denúncies, el 9,4%) i per incomplir les limitacions en el nombre de persones que es poden reunir (7 denúncies, el 4,7%). L’1,3% restant correspon a dues actes aixecades a bars del municipi que han infringit les restriccions perquè duien a terme la seva activitat fora de l’horari permès.

El tinent d’alcalde de Seguretat Ciutadana, Pepe Leiva, ha agraït el comportament de la majoria de la ciutadania, que “actua de manera responsable complint les normes establertes”, i ha insistit en la importància que així sigui, “per la salut individual i també per la de tota la població, ja que estem en un moment delicat”. En aquest sentit, Leiva ha apuntat que “és per això que és també molt important la tasca que fa la Policia Local a l’hora de treballar perquè el comportament d’uns pocs no tingui conseqüències per als altres”.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40