Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Acords municipals anteriors a 31 de desembre de 2017

La pàgina s'ha generat el 25/04/2024 07:01:14

12. Prendre coneixement de la renúncia al càrrec de regidora de la senyora Elisenda Alamany Gutiérrez

 

ATÈS que en data 16 de juny de 2016  amb registre d’entrada número 7694, la  senyora Elisenda Alamany Gutiérrez  ha presentat escrit de renúncia al seu càrrec i acta de regidora de l’Ajuntament de Castellar del Vallès.

ATÈS que la referida renúncia s’ha de fer efectiva davant el Ple municipal.

FONAMENTS DE DRET

- Llei 7/1985, de 2 d’abril de bases del règim local.

- Llei orgànica 5/1985, de 19 de juny, del règim electoral general.

- Decret legislatiu 2/2003, de 28 d’abril, que aprova el text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya.

- Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s’aprova el Reglament d’organització, funcionament i règim  jurídic de les entitats locals.

- Reglament orgànic municipal, aprovat pel Ple DE L’Ajuntament de Castellar del Vallès.

- Instrucció de 10 de juliol de 2003, de la Junta Electoral Central, sobre substitució dels càrrecs representatius locals.

Vist el que preveuen els articles 19.1.l) i 182 de la llei orgànica 5/1985, de 19 de juny, del règim electoral general, en relació a la substitució de càrrecs representatius locals, atribuint-se a la Junta Electoral Central, l’expedició de credencials als regidors en casos de vacant per renúncia, quan hagin finalitzat el seu mandat les Juntes Electorals de Zona, en relació al procés electoral de renovació de càrrecs municipals, com és el cas.

Vist el que regula la instrucció de 10 de juliol de 2003, de la Junta Electoral de Zona, sobre substitució de càrrecs representatius locals, on s’estableix com efecte de la renúncia, la pèrdua del càrrec de regidor, havent de prendre raó el Ple municipal i d’indicar el nom de la persona que a criteri de la Corporació correspongui cobrir la vacant, de forma prèvia a la tramitació de l’expedient davant la Junta Electoral Central.

És per la qual cosa que es proposa al Ple l’adopció del següent

ACORD:

Prendre coneixement de la renúncia al seu càrrec i a l’acta de regidora de l’Ajuntament de Castellar del Vallès, presentada per la Sra. Elisenda Alamany Gutiérrez, agraint els serveis prestats en l’exercici del càrrec i la professionalitat i defensa dels interessos del municipi de Castellar del Vallès, amb què ha actuat en tot moment.

 El Ple va prendre coneixement de la renúncia

Cercador










Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40