Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Acords municipals anteriors a 31 de desembre de 2017

La pàgina s'ha generat el 1/07/2024 14:24:05

Ple Extraordinari 08 de juny de 1982

- Aprovació de la sessió anterior.

- Sol·licitud d’ajudes del Pla d’Acció Municipal.

- Acord d’aprovació per unanimitat de la llista de treballadors del Pla d’Ocupació Comunitària.

- Acord d’aprovació per unanimitat de contractar per temps no superior a un any a diversos treballadors de la construcció, per la Brigada d’Obres. Així com l’aprovació de facultar al Sr. Alcalde per la signatura dels documents necessaris.

- Sol·licitud de préstec per finançar el pressupost d’inversions.

- Contribucions especials obra inclosa en el Pla d’Obres i Serveis. Aprovació de fixar l’import del repartiment en concepte de Contribucions Especials per l’execució de l’obra: “Ampliació de cabdals, reparació conduccions i ampliació xarxa d’aigua”, en tres milions dues-centes catorze mil pessetes; i aprovació d’acceptar l’oferta dels contribuents afectats per l’esmentada obra de cobrir la totalitat de l’import establert en l’acord anterior.

- Aprovació del Pressupost d’Inversions per l’actual exercici de 1982 i les seves bases d’execució. Presentar al públic durant el termini de quinze dies hàbils l’esmentat pressupost.

- El Sr. Alcalde donà compte al Consistori de que el C.P. BÀSQUET – CASTELLAR havia ofrenat a aquest Ajuntament un trofeu commemoratiu del 25è. aniversari de la seva fundació.

Cercador










Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40