Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Acords municipals anteriors a 31 de desembre de 2017

La pàgina s'ha generat el 1/07/2024 14:22:10

Ple Extraordinari 23 de juliol de 1982

- Aprovació de l’acta de la sessió anterior

- Aprovació de l’acord de sol·licitar la inclusió en el Pla d’Obres i Serveis de Catalunya, de l’obra següent: PAVIMENTACIÓ AVDA. 11 DE SETEMBRE, pel finançament de la qual aquest Ajuntament compromet l’aportació que es detalla en el document de l’acta.

- Denominació carrer Fidel Guasch i Capdevila.

- Aprovació per unanimitat dels següents acords referents a la sol·licitud d’ajut per les instal·lacions esportives a l’Excma. Diputació:

  1. Sol·licitar a la Diputació de Barcelona una subvenció econòmica per tal de finançar el projecte de reparacions diverses del Gimnàs Municipal.
  2. Que es lliuri la sol·licitud aprovada, amb la documentació corresponent, a la Diputació de Barcelona, en el termini establert.

 

- Atès que s’ha redactat el projecte d’accessos al Col·legi Bonavista – II, s’aprova per unanimitat tal projecte, l’obertura del tràmit d’informació pública per termini de quinze dies, així com es considera aprovat definitivament per aquesta Corporació el projecte de referència.

- Aprovació del projecte de distribució i acondicionament de la planta baixa del col·legi Bonavista – II, així com de l’obertura del tràmit d’informació pública pel termini de quinze dies.

- Procedir a l’arranjament de la Plaça de la Llibertat, d’acord amb el projecte redactat per l’Arquitecte Municipal.

- Aprovació inicial dels estudis de detall de diversos carrers i avingudes del municipi, i de l’obertura del tràmit d’informació pública en un termini de quinze dies.

- Aprovació definitiva de l’estudi de detall de “Can Carnè”, publicant aquest acord d’aprovació definitiva  en el Butlletí Oficial de la Provincia.

- Aprovació inicial del projecte d’Urbanització de la Zona Residencial de “Can Carnè”, en representació de “CASTELLAR - RESIDENCIAL, S.A.”.

- Aprovació inicialment el projecte de biblioteca, obrint un tràmit d’informació pública, i considerat aprovat definitivament per aquesta Corporació.

Cercador










Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40