Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Acords municipals anteriors a 31 de desembre de 2017

La pàgina s'ha generat el 1/07/2024 14:19:39

Ple Extraordinari 26 de novembre de 1982

- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

- S’aprova per unanimitat, acceptar la garantia hipotecària oferta per Santiago Valero i Gorina, per garantir la instal·lació de la canonada general d’abastament d’aigua i la depuració d’aigües residuals a la Zona Residencial de “Can Carné”; i per garantir les obres d’urbanització de la primera fase, de l’esmentada Zona.

- Atribució de la funció de Dispositària a Dolors Mussons i Salabert, que començarà a exercir-la a partir del proper dia primer de desembre, comunicant aquest acord a tots els bancs i caixes d’estalvis en que aquesta Corporació tingui compte obert.

- Acceptació de l’oferta de la “Caixa de Barcelona” com a col·laboració en la posta en marxa de la Biblioteca Popular, i comunicació dels presents acords a la Caixa d’Estalvis i Mont de Pietat de Barcelona i a la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

- Ratificació de l’acord d’aportació al Pla d’Acció Municipal.

- Aprovació de la concessió d’un crèdit extraordinari, al Pressupost d’Inversions, destinat a la instal·lació i equipament d’una Biblioteca, reforma del Col·legi Bonavista, construcció de vestidors per les piscines i adquisició de terrenys per centres docents.

Cercador










Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40