Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Acords municipals anteriors a 31 de desembre de 2017

La pàgina s'ha generat el 2/07/2024 15:21:09

Ple Ordinari 30 de juliol de 1991

- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

- Acord de sol·licitar a la Direcció General del “Instituto Nacional de Empleo” (INEM), l’aprovació d’una Escola Taller/Casa d’Oficis, que s’ubicaria a l’immoble de “Can Botafoc”.

- Acord que l’Ajuntament de Castellar es faci ressò de l’esmentada llei i prohibeixi fumar a totes les dependències municipals, i en especial a aquelles obertes al públic.

- Aprovació inicial del PERI de la zona de Can Serrador, i sotmetre a informació pública durant el període d’un mes amb els corresponents anuncis en el Butlletí Oficial de la Província i el Diari “Avui”.

- Modificació puntual Pla General – Baixada de Can Barba. Acord d’obrir un període d’informació pública de 30 dies, mitjançant anunci inscrit en el Butlletí Oficial de la Província, i en el diari “Avui”.

- Aprovar definitivament el projecte de compensació del Polígon II del Pla Parcial “PLA DE LA BRUGUERA”, elaborat i aprovat inicialment per la Junta de Compensació constituïda per dur a terme la urbanització de l’esmentat Pla Parcial.

- Aprovar inicialment els Estudis de Detall que s’indiquen, ubicats dintre l’àmbit del Polígon II del Pla Parcial “Pla de la Bruguera”, promoguts per la Junta de Compensació del Polígon II del referit Pla Parcial i redactats per l’enginyer.

- Acord d’aprovar inicialment l’Estudi de Detall de Can Barba, per la distribució de volum edificable en el sector, promogut d’ofici per aquest Ajuntament i redactat pels seus serveis tècnics.

- Acord de delegar en la Comissió de Govern la modificació dels preus públics.

- Acord d’aprovar la memòria, estudi econòmic per a la determinació de la tarifa de venda d’aigua potable, redactat per l’empresa S.A.U.R., les tarifes proposades que figuren a les pàgines 2 i 3 d’aquest estudi.

- Aprovació de la modificació dels preus públics de l’Ordenança Local núm.26, de diversos temes.

- Aprovació dels Comptes Generals d’aquest Ajuntament corresponents a l’exercici de 1990, compostes per la de Pressupost V I A P, Tresoreria, Patrimoni i Recaptació.

- Acord de desestimar radicalment el recurs de reposició presentat pel Sr. Barata en tota la seva extensió.

- Acord d’autoritzar la transmissió de la concessió d’us privatiu de terreny de domini públic, situat al carrer Noguera del Polígon Industrial de “Can Carner”, per a la venda de gasoil C, del Pere Ramoneda Ventura, a favor de la Societat “Subministrament Energètics Castellar, S.A.”.

- Assignacions als membres de la Corporació.

- Assumptes sobrevinguts.

- Precs i preguntes.

Cercador










Informació relacionada

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40