Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Acords municipals anteriors a 31 de desembre de 2017

La pàgina s'ha generat el 2/07/2024 17:11:34

Ple Ordinari 30 de desembre de 1991

- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

- Donà compte a l’Ajuntament en Ple dels Decrets de l’Alcaldia dictats des de l’última sessió plenària.

- Acord d’aprovar inicialment l’Ordenança sobre Participació Ciutadana.

- Acord d’aprovar inicialment l’Ordenança Municipal reguladora de la qualitat sonora de la Vila, annexa a la proposta redactada a l’acta.

- Aprovació del quadre de sancions i infraccions de circulació de vehicles a motor.

- Acord de prorrogar el contracte de recollida domiciliaria de deixalles, subscrit amb l’empresa SEREDI, S.A., per un període de 3 mesos.

- Acord d’iniciar el tràmit, tot aprovant el plec de condicions econòmic – administratius, per adjudicar mitjançant concurs la concessió de diversos serveis.

- Acord d’aprovar el projecte d’acondicionament urbanístic del carrer Cirerer, redactat per l’arquitecte tècnic municipal, Roser Labara, que atesa la seva escassa quantia tindrà el caràcter d’obra ordinària.

- Acord d’obrir un període d’informació pública de 30 dies, mitjançant anunci inscrit en el Butlletí Oficial de la Província, i en el periòdic “AVUI”, durant el qual es podran formular suggeriments o altres alternatives de plantejament, pel què fa a la proposta de modificació del Pla General al sector del “Torrent de Colobrés”, Polígon III del Pla Parcial de la Bruguera, d’aquest terme municipal.

- Acord d’obrir un període d’informació pública de 30 dies, mitjançant anunci inscrit en el Butlletí Oficial de la Província, i en el diari “AVUI”, durant els quals es podran formular suggeriments o altres alternatives de plantejament, pel què fa a la proposta de modificació del Pla General al sector del cementiri municipal.

- Acord d’obrir un període d’informació pública de 30 dies, mitjançant anunci inscrit en el Butlletí Oficial de la Província, i en el diari “AVUI”, pel què fa a la proposta de modificació del Pla General a la zona anomenada “El Rieral”, consistent en canviar la qualificació de sòl no urbanitzable, per la del sistema general, per tal d’instal·lar-hi una depuradora d’aigües residuals.

- Assumptes sobrevinguts.

- Precs i preguntes.

Cercador










Informació relacionada

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40