Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Acords municipals anteriors a 31 de desembre de 2017

La pàgina s'ha generat el 2/07/2024 19:19:58

Ple Ordinari 25 de juny de 1996

- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

- Es notifica a l’Ajuntament en Ple els Decrets de l’Alcaldia dictats des de l’última sessió plenària.

- Acord d’aprovar les bases per a cobrir la plaça de caporal de la Policia Local, mitjançant concurs de promoció interna i disposar-ne la convocatòria corresponent.

- Acord de convocar concurs obert per adjudicar les obres de construcció del pavelló de l’Eixample, que té un preu de licitació de 223.143.603 pessetes, IVA inclòs.

- Acord de modificar el quadre de sancions municipal aprovat en desplegament de la Llei esmentada, i exposar tal acord al públic durant un període de 30 dies, al Butlletí Oficial de la Província.

- Acord d’aprovar l’adaptació del Pla d’Acció Municipal, tal com es presenta en la seva redacció dels Serveis Tècnics municipals, així com de presentar tal pla a la Gerència de Protecció Civil per a la seva homologació.

- Acord de deixar sense efecte l’establiment d'unitat d’actuació de Can Bernabé, aprovada en l’anterior acord, llevat del sistema de cooperació, que es manté. Exposar al públic durant el termini de 15 dies, en el Butlletí Oficial de la Província i citar personalment els propietaris afectats en igual període.

- Assumptes sobrevinguts.

- Suggeriments i preguntes.

Cercador










Informació relacionada

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40