Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Acords municipals anteriors a 31 de desembre de 2017

La pàgina s'ha generat el 2/07/2024 17:14:24

Ple Extraordinari 19 de juny de 1997

- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

- Acord de crear el Consell Sectorial que, sota la denominació de Consell Municipal de la Salut, serà l’òrgan de participació i consulta a nivell de salut en el nostre municipi. Aprovació del seu reglament d’organització i funcionament.

- Acord de posar a disposició del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, destinat a la construcció d’un centre d’educació infantil i primària, part del solar d’equipament educatiu de Can Carner en una superfície de 5.625 m2 o la que sigui necessària.

- Acord de facultar al Sr. Alcalde a aprovar i a subscriure el conveni de col·laboració amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat per a l’ampliació de l’ Institut donant compte amb posterioritat, del contingut del mateix.

- Acord de manifestar l’interès d’integrar-se en el Consorci “LOCALRET” i aprovar inicialment la seva constitució, a formar amb els municipis catalans que han expressat la voluntat d’integrar-se al Consorci i que estan inclosos a la demarcació segons allò que preveu la Llei 42/1995, de 22 de desembre, de telecomunicacions per cable o que ho han sol·licitat; l’Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya, així com els Estatuts que s’adjunten pels quals s’haurà de regir, publicats al Butlletí Oficial de la Província núm. 99, de 25 de desembre de 1997.

- Modificació pressupostària i operació de crèdit.

Cercador










Informació relacionada

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40