Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Acords municipals anteriors a 31 de desembre de 2017

La pàgina s'ha generat el 2/07/2024 15:22:39

Ple Ordinari 25 de novembre de 1997

- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

- Es notifica a l’Ajuntament en Ple els decrets de l’Alcaldia dictats des de l’última sessió plenària.

- Es dóna compte del Decret de l’Alcaldia número 174/97, de data 20 de novembre, en el que s’aprova la contractació d’una operació de crèdit a llarg termini d’import 51.083.000 pessetes amb el Banc Espanyol de Crèdit.

- Acord de conformitat amb el que preveu l’article 52 de la Llei 39/88 de 28 de desembre, s’autoritza la contractació de dues operacions de tresoreria per una quantitat total de 205 milions de pessetes, la formalització del qual s’efectuarà durant els propers mesos de desembre i febrer, essent el termini màxim de reintegrament d’un any.

- Acord d’aprovar l’Expedient núm. 6 de Suplements i Crèdits Extraordinaris al Pressupost de l’exercici de 1996, anivellat en l’ import de 41.050.000 pessetes, d’acord amb el detall especificat a l’acta.

- Aprovació inicial del Pressupost General per a l’exercici de 1998, d’import 1.427.000.000 pessetes, que desglossat per capítols ofereix el detall especificat a l’acta.

- Aprovar inicialment les Bases d’Execució de l’indicat Pressupost, que en el seu article 6è, es faculta al Sr. Alcalde per a la tramitació d’operacions de crèdit per import de 20.000.000 pessetes, per fer front al finançament parcial del programa d’inversions.

- Aprovació del programa d’inversions que s’incorporarà progressivament al Pressupost, mitjançant modificacions pressupostàries i en funció de l’estat d’ingressos.

- Acord d’aprovar la plantilla orgànica d’aquest Ajuntament per a l’any 1998 que es conté en la documentació annexa a aquest dictamen i que forma part del mateix, comprenent el detall d’aquesta plantilla orgànica, els següents apartats:

  1. Places de funcionaris de carrera classificades en escales i sots-escales.
  2. Places reservades a personal de confiança o assessorament especial.
  3. Llocs de treballs subjectes a la legislació laboral.

 

- Aprovació de l’oferta d’ocupació pública d’aquest Ajuntament corresponent a l’any 1998 i que es conté en el document annex al dictamen, expressiva de les places reservades a funcionaris i personal laboral, dotades pressupostàriament.

- Acord de convocar concurs i aprovar el Plec de condicions que ha de regir per a la selecció del professional que redactarà el projecte de la nova escola.

- Acord de desestimar les al·legacions presentades per la senyora Josefa Bernabé García.

- Aprovació de l’atermenament portat a terme el dia 22 de setembre de 1997, especialment el plànol topogràfic que en resulta.  En conseqüència constatar que la possessió dels trams dels carrers: Montsià, Terra Alta i Priorat paral·lel a la carretera B-124, és a favor de l’Ajuntament de Castellar del Vallès, i que està obert a l’ús públic general.

- Acord d’aprovar el conveni per resoldre de mutu acord la concessió del servei de la piscina coberta, subscrit entre aquest Ajuntament i l’entitat UBAE. Es retorna a UBAE la garantia definitiva.

- Acord de convocar concurs per a la gestió mitjançant concessió de les piscines de l’equipament esportiu municipal.  Aprovar el Plec de condicions economicoadministratives i disposar la publicació perceptiva en el Diari Oficial de la Generalitat, segons el tràmit abreujat que preveu l’article 72 de la Llei de Contractes de les Administracions públiques.

- Assumptes sobrevinguts.

- Suggeriments i preguntes.

 

 

Cercador










Informació relacionada

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40