Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Acords municipals anteriors a 31 de desembre de 2017

La pàgina s'ha generat el 2/07/2024 11:21:05

Ple Ordinari 26 de gener de 1990

- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

- Es donà compte a l’Ajuntament en Ple dels Decrets de l’Alcaldia dictats des de l’última sessió.

- Acord d’adjudicar a “AUTOS VICO, S.A.”, representada per Antoni Vico i Vico, el servei de recollida de vehicles abandonats a la via pública així com els ingressats en el dipòsit municipal, els titulars dels quals hagi renunciat a la seva propietat en favor de l’Ajuntament, per un preu de 3.000 pessetes/vehicle retirat, amb subjecció al Plec de Condicions aprovat.

- Aprovar la constitució de la Junta de Compensació del Pla Parcial Pla de la Bruguera Polígon II, formalitzada mitjançant escriptura pública atorgada davant del Notari de l’Il·lustre  Col·legi de Barcelona, en Rafael Vallejo i Zapatero.

- Aprovar inicialment el projecte tècnic de les obres de remodelació del Passeig, redactat pels Serveis Tècnics Municipals.

- Aprovar inicialment el plec de clàusules administratives generals, que s’annexen al present, i que contempla les determinacions jurídiques, econòmiques i administratives típiques que són d’aplicació a totes els contractes d’objecte anàleg que realitzi l’Ajuntament.

- Acord de contractar amb persona física i conformement amb el Reial Decret 1465/1985, de 17 de juliol, els treballs específics i concrets, no habituals, de revisió de la informació obtinguda en l’impost sobre els bens immobles, confecció de noves altes, actuació de dades i altres actuacions complementàries una vegada examinat i aprovat l’expedient instruït a l’efecte, d’acord amb l’article 3r. del Reial Decret abans esmentat.

- Acceptar la subvenció destinada a les obres de construcció del Centre Poliesportiu 1a Fase, l’ import  de la qual subvenció s’eleva a 25.000.000 de pessetes, atorgades a la Diputació de Barcelona dins del Pla de Cooperació i Assistència Local de 1989.

- Acord de sol·licitar a la Diputació de Barcelona, la inclusió al Pla de Cooperació i Assistència Local (PCAL) 1990-1991 - Programa d’Actuació per trams de població, de la següent actuació: CENTRE POLIESPORTIU (2a Fase).

- Proposicions i preguntes.

Cercador










Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40