Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Acords municipals anteriors a 31 de desembre de 2017

La pàgina s'ha generat el 2/07/2024 13:23:47

Ple Ordinari 26 de juny de 1990

- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

- Es donà compte a l’Ajuntament en Ple dels Decrets de l’Alcaldia dictats des de l’última sessió plenària.

- Acord d’aprovar definitivament l’Estudi de Detall del carrer Canaleta, a Sant Feliu del Racó, redactat per a l’ordenació de volums i promogut per Albert, Núria i Ramon Blasi i Pujol, i Jordi Mañosa i Bonamich.

- Acord de declarar vàlida la subhasta celebrada el passat dia 21 de maig, i adjudicar definitivament la realització de les obres de construcció d’una piscina coberta i pas de vianants al Centre Poliesportiu de l’Eixample, a l’Empresa “Construcciones Roviras S.A.”, per la quantitat de 269.946.546 pessetes, per haver fet la proposta més avantatjosa d’entre les admeses.

- Declarar vàlida la subhasta celebrada el passat dia 24 de maig, i adjudicar definitivament la realització de les obres de remodelació del Passeig, a l’Empresa “Aridos, Transportes, y Maquinaria S.A.”, de Cornellà, per la quantitat de 79.932.230 pessetes, per ser única oferta presentada i que s'ajusta al plec de condicions.

- Acord de modificar l’ordenança reguladora del preu públic dels ensenyaments impartits a l’Escola Municipal de Música.

- Acord d’aprovar el text del conveni, que s’incorpora com a annex a aquest dictamen, relatiu al control de mostres alimentàries, que ha tramès l’Ajuntament de Sabadell.

- Acord d’instrumentar l’oportú expedient per tal de dirigir-se a la Junta d’Aigües demanant l’estudi de l’aqüífer del que s’abasteix d’aigua a la població, i l’establiment de mesures oportunes, d’acord al que estableixen els articles 2 i 3 de l’esmentat Decret 93/1990, de 3 d’abril, amb la finalitat de garantir en el futur el subministrament d’aigua potable als ciutadans i a les industries del nostre terme municipal.

- Proposicions i preguntes.

Cercador










Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40