Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Acords municipals anteriors a 31 de desembre de 2017

La pàgina s'ha generat el 2/07/2024 13:22:02

Ple Ordinari 31 de juliol de 1990

- Es donà compte de la resolució de 24 de juliol de la Direcció General del Ministeri de les Administracions Públiques, per la qual es nombra Secretari de l’Ajuntament de Castellar del Vallès, a Juli Boadella i Vergès, amb caràcter provisional, i la seva presa de possessió del càrrec en data 30 de juliol de 1990.

- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

- Es donà compte a l’Ajuntament en Ple dels Decrets de l’Alcaldia dictats des de l’última sessió plenària.

- Acord d’acceptar la subvenció que s’eleva a 29.000.000 pessetes, atorgades per la Diputació de Barcelona, dins del Pla de Cooperació i Assistència Local de 1990-1991, però sol·licitant a la Diputació de Barcelona que sigui aplicable a l’obra “construcció d’una piscina coberta i de pas de vianants” (Centre Poliesportiu 1a Fase), la qual ja forma part del PCAL – 1989.

- Acord d’aprovar la minuta de conveni, que s’incorpora com a annex al present dictamen, relativa a la concessió d’una subvenció econòmica per l’obra de construcció d’una piscina coberta al Centre Poliesportiu de l’Eixample, i en conseqüència acceptar l’ajut de 55.100.000 pessetes que  contempla.

- Acord d’aprovar la relació de noms de vies públiques que figuren a l’expedient de la seva raó següents: Sector Eixample (Carrer de l’Arbreda, Passatge Pedraforca i Passatge Montsec), Sector Poble Vell (Carrer del Camí Xic).

- Acord de modificar les bases de la convocatòria aprovades pel Ple de 7 de Juny de 1990, en el sentit que siguin tres places de Guàrdia de la Policia Local objecte de proves selectives i per a cobrir en propietat.

- Acord de modificar la petició al P.U.O.S.C 90 i 91, en el sentit que sigui l’obra de “Pavimentació del Passeig”, la qual contempla la renovació asfàltica i el clavegueram, la única inclosa dintre el P.U.O.S.C i objecte per tant de la subvenció.

- Acord de deixar sense efecte la tramitació de la modificació del Pla General del “Sector Califòrnia”, illa compresa entre la Carretera de Sentmenat, Carrer Sala Boadella , Carrer Hospital i Carrer Montcada; en el sentit de mantenir les actuals prescripcions urbanístiques.  

- Acord d’aprovar inicialment l’Estudi de Detall del sector “Califòrnia”, per l’ordenació de volums edificables, promogut per l’Entitat “Proyectos Gikatilla, S.A.”, representada per Francisco Ribas i Pérez, i redactat per l’arquitecte Antonio Carracedo i Arias.

- Acord de desestimar l’escrit d’al·legacions formulat per diversos veïns del sector proper al Camp de Futbol, enregistrat d’entrada amb el número 1844, en base al present dictamen.

- Proposta de constitució de Comissió Especial.

- Assumptes sobrevinguts.

- Precs i preguntes.

Cercador










Informació relacionada

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40