Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Ajuts fiscals

La pàgina s'ha generat el 28/03/2024 15:28:23

Pagament fora de termini

Els impostos, taxes, preus públics o multes que no es paguin en el període voluntari tindran els recàrrecs i interessos assenyalats a la Llei general tributària.

El període executiu s'inicia el dia següent al del venciment del termini establert per al pagament voluntari del deute, i la quantia del recàrrec es calcularà de la manera següent:

Recàrrec executiu: és del 5 % i s'aplica des que s'acaba el període voluntari fins a la data en què es notifiqui la provisió de constrenyiment.  Als pagaments realitzats en aquests dies no s'apliquen interessos de demora.

Recàrrec de constrenyiment reduït: és del 10 % i s'aplica des de la data de notificació de la provisió de constrenyiment fins a la data en què finalitza el termini que es fixa en la citada notificació.  Als pagaments realitzats en aquests dies tampoc s'apliquen interessos de demora.

Recàrrec de constrenyiment ordinari: és del 20 % i s'aplica un cop transcorreguts els terminis anteriors, afegint-se a més els interessos de demora calculats des de l'inici del període executiu.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40