Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Acords municipals anteriors a 31 de desembre de 2017

La pàgina s'ha generat el 1/07/2024 18:19:07

Ple Ordinari 25 de maig de 1984

- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

- Es donà compte de les principals disposicions d’interès publicades.

- Aprovació de la “Memòria valorada de col·lectors generals i estació depuradora de Castellar del Vallès”, redactada per l’enginyer industrial.

- Sol·licitud a la Junta de Sanejament, la inclusió de les obres descrites en la “Memòria valorada..”, en el Pla Complementari d’Inversions corresponent al Pla de Sanejament.

- Adhesió a la proposta de l’Ajuntament  de Sabadell per tal d’estendre l’àrea d’actuació del  Sanejament  del riu Ripoll a Castellar del Vallès, i la transmissió dels precedents acords a la Direcció General d’Obres Hidràuliques de la Generalitat de Catalunya i a l’Ajuntament de Sabadell als efectes escaients.

- Aprovació inicial del Pla Especial de Reforma Interior “LA FARINERA”, redactat d’ofici.

- Aprovació del projecte de parcel·lació presentat per “L’Associació de Propietaris del Racó de Sant Llorenç”, en la forma que ha estat redactat.

- Denegada l’aprovació de l’estudi de detall del sector Passatge del Cementiri – carrer Canaleta, de Sant Feliu del Racó, per no respectar la vialitat fixada pel Pla General d’Ordenació Urbana de la Comarca de Sabadell.

- Sol·licitud al Departament de Sanitat i Seguretat Social de la Generalitat, Institut Català d’Assistència i Serveis Socials, l’ajuda prevista del 50% del cost de les obres:

  1. Construcció de 39 guals per l’eliminació de barreres arquitectòniques a les voreres.
  2. Construcció d’una rampa d’accés al Mercat Municipal.
  3. Construcció d’una rampa d’accés a les piscines.

 

- Acceptació de la cessió gratuïta i obligatòria, a favor de l’Ajuntament, d’en Josep i en Lluís Valero i Armengol, propietaris d’un solar destinat a equipament escolar en el Pla Parcial de “Can Carné”.

- Aprovació inicial del Pla Parcial de l’Eixample del Pla General d’Ordenació, així com aprovació de sotmetre’l a informació pública, pel termini d’un mes.

- Reconeixement del crèdit d’obres del Centre d’Assistència Primària.

- Adquisició de terrenys per equipament escolar “Can Tolrà”.

- Establiment d’un conveni amb el Club Atlètic “El Casal” sobre adequació, funcionament i manteniment de les pistes d’atletisme ubicades en els terrenys que l'Ajuntament té llogats, a Can Riera.

- Aprovació del programa d’actuació del II Pla d’Ocupació Juvenil anomenat AJARDINAMENT I ARBRAT VIARI.

- Agraïment  a la “Vidrieria Vilella”, per la instal·lació gratuïta de quatre contenidors per la recollida de vidres, amb trasllat d’acord.

- Donar constància en acta del rebuig d’aquesta Corporació per la difusió de pamflets atemptatoris contra el Regidor Ramón Costa.

Cercador










Informació relacionada

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40