Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Acords municipals anteriors a 31 de desembre de 2017

La pàgina s'ha generat el 2/07/2024 15:22:51

Ple Ordinari 28 d’octubre de 1997

- Acta de la sessió anterior.

- Es notifica a l’Ajuntament en Ple els decrets de l’Alcaldia dictats des de l’última sessió plenària.

- Acord d’aprovar definitivament l’estudi de detall de les parcel·les 23 i 35 del polígon I del Pla Parcial de la Bruguera, tramitat a instància de l’ Institut Català del Sol.

- Acord d’aprovar definitivament l’estudi de detall de les parcel·les 63, 64 i 65, de l’illa 7 del Polígon II del Pla de la Bruguera, tramitat a instància de la Junta de Compensació del Polígon II.

- Acord d’adherir-se al Pacte industrial de la regió metropolitana de Barcelona, segons el contingut d’objectius a abordar i proposta del funcionament que contempla el document del Pacte.

- Acord de sol·licitar a la Direcció General de Cadastre, la formulació del conveni de col·laboració a través de la Gerència Territorial del Cadastre d’Urbana i aquest Ajuntament, per a l’exercici de les funcions cadastrals que s’especifiquen en el mateix conveni.

- Aprovar el model del conveni A-II que figura en annex d’aquesta proposta, i que és objecte del present acord. Acceptar les delegacions de funcions de gestió cadastral que l’establiment del conveni comportarà.

- Acord d’aprovar l’Expedient núm. 5 de Suplements i Crèdits Extraordinaris al Pressupost d’acord amb el detall de partides especificat a l’acta.

- Acordar la contractació d’una operació de crèdit a llarg termini per un import de 51.083.000 pessetes, destinades a obres d’urbanització i a provisió drets pendents.

- Acord d’aprovar provisionalment la modificació de les Ordenances Fiscals que s’indiquen a l’acta, amb el percentatge i l’arrodoniment que s’expressa per cada una d’elles.

- Assumptes sobrevinguts.

- Suggeriments i preguntes.

Cercador










Informació relacionada

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40