Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Acords municipals anteriors a 31 de desembre de 2017

La pàgina s'ha generat el 2/07/2024 13:23:47

Ple Extraordinari 3 d’abril de 1990

- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

- Acord d’obrir un període d’informació pública de 30 dies, mitjançant anunci inserit en el Butlletí Oficial de la Província, i en els periòdics “AVUI” I “LA VANGUARDIA”, durant els quals es podran formular suggeriments i, si hi escau, altres alternatives de planejament per part de Corporacions, Associacions i Particulars, pel que fa a la proposta de modificació del Pla General al sector “Califòrnia”; illa compresa entre la Carretera de Sentmenat, c/ Sala Boadella, c/ Hospital i c/ Montcada.

- Acord d’obrir un període d’informació pública de 30 dies, mitjançant anunci inserit en el Butlletí Oficial de la Província, i en els periòdics “AVUI” i “LA VANGUARDIA”, durant els quals es podran formular suggeriments i, si hi escau, altres alternatives de planejament per part de Corporacions, Associacions i Particulars, pel que fa  la proposta de modificació del Pla General al sector “Camp de Fútbol”.

- Acord d’aprovar inicialment l’Estudi de Detall del carrer Canaleta, a Sant Feliu del Racó, redactat per a la ordenació de volums i promogut per Albert, Núria i Ramon Blasi i Pujol, i Jordi Mañosa i Bonamich.

- Acord d’acceptar la cessió del terreny de superfície 11.333 m2. situat al sector C d’Airesol, qualificat pel Pla General com de zona verda, que figura grafiat en el plànol annex a l’acta, i que ve delimitat al Nord; per parcel·les amb front al c/ Farigola, a l’Oest; amb vial en projecte d’unió dels carrers de l’Espígol amb Fonoll, al Sud; amb parcel·les del c/ Espígol i a l’Est; amb parcel·les que tenen entrada pel c/ del Romaní, quina cessió ha formulat a títol gratuït Remei Pagès i Guardiola, amb les condicions especificades a l’acta.

- Acord de reconèixer les obligacions d’import 5.260.838 pessetes, produïdes amb anterioritat a l’1 de gener de 1990, que figuren detallades en l’annex que s’acompanya, per no disposar de consignació pressupostària en l’Agrupació de Resultes de Despeses de la Liquidació de 1989.

Cercador










Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40