Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Relació de serveis municipals

La pàgina s'ha generat el 20/04/2024 10:56:59

Cursos de formació ocupacional

Descripció del Servei

Els cursos de formació ocupacional oferts per la Regidoria d’Ocupació i Formació, amb el finançament de la Generalitat de Catalunya, estan adreçats a persones en edat laboral que estiguin a l'atur. Els objectius són qualificar, perfeccionar i reciclar als participants amb una formació teòrico-pràctica que els permeti una inserció laboral qualificada.

Cada any es programa l'oferta atenent a la demanda dels interessats i als convenis de col·laboració que es signen amb altres administracions. S'ofereixen cursos de formació professional especialitzats en temes administratius, geriatria, sector de metall, informàtica, hosteleria, entre altres.

Els interessats poden presentar les sol·licituds de formació en què els agradaria participar. Per això, és imprescindible inscriure’s a la Borsa de treball de la Regidoria d’Ocupació i Formació. Els cursos de formació es poden sol·licitar en el moment que l'interessat/da fa l'entrevista ocupacional o bé emplenant el full de sol·licitud. En aquest sentit, ha d’indicar si li interessa la formació, de quin tipus i en quina especialitat.

En el moment que es coneixen quins cursos es podran impartir a Castellar es notifica als demandants, que han emplenat la sol·licitud, i se'ls convoca a una sessió informativa. Entre els que continuen interessats, es fa la selecció del grup, i a continuació s'inicien els cursos.

Els interessats poden accedir també a cursos que no s’imparteixin a Castellar. En aquest sentit, la Regidoria d’Ocupació ofereix orientació i informació del/s centre/s on es poden realitzar cursos concrets.

Pel que fa a la formació ocupacional, l'Ajuntament disposa de la certificació de qualitat ISO 9001. Podeu consultar la política de qualitat a la dreta d'aquesta mateixa pàgina.

Data d'actualització |

25/06/2018
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut imprimir

Ajuda'ns a millorar

Fes arribar a l'Ajuntament les teves consultes, queixes i suggeriments sobre qualsevol tema municipal:

Per internet: podeu accedir-hi fàcilment fent clic aquí.

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40