Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Relació de serveis municipals

La pàgina s'ha generat el 29/03/2024 10:33:46

Servei Local d'Ocupació (SLO)

Descripció del Servei

És un servei d'intermediació laboral adreçat tant a empresaris com a demandants d'ocupació.

Què oferim:

Borsa de treball:

Servei gratuït d’intermediació laboral entre les persones que busquen feina i les empreses que ofereixen llocs de treball. Aquest servei es presta, juntament amb la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona. Mitjançant la publicació d'ofertes de treball es facilita als empresaris una preselecció de curriculums que s'adeqüen al perfil que han definit prèviament. De la mateixa manera, aquesta gestió d'ofertes permet als demandants d’ocupació presentar les seves candidatures als llocs de treball oferts.

Demandes de treball d’empreses: si la teva empresa necessita cobrir un lloc de treball, el servei t’ofereix: gestió d’ofertes de feina, preselecció del/les candidats/es amb perfils adequats i el.laboració de perfils professionals.

Informació ajuts per la contractació.

Gestió de plans d’ocupació i oferta pública d’ocupació: els plans d’ocupació són programes destinats a promoure la contractació de persones aturades per a la realització d’actuacions de caràcter temporal i d’interès general i social. Aquest servei es presta juntament amb la Diputació de Barcelona i/o el Servei d’Ocupació de Catalunya-SOC.

Servei d’orientació i inserció laboral: té per objectiu acompanyar a totes aquelles persones que busquen feina o que cerquen una millora laboral, oferint el suport especialitzat i l’atenció individualitzada d’un orientador laboral. Oferim: Club de la Feina

Orientació i assessorament personalitzat

Tallers monogràfics per la recerca de feina.

Formació per a la inserció laboral: els cursos de formació ocupacional oferts per la Regidoria d’Educació, Formació i Ocupació, amb el finançament de la Generalitat de Catalunya, estan adreçats a persones en edat laboral que estiguin a l'atur. Els objectius són qualificar, perfeccionar i reciclar als participants amb una formació teòrico-pràctica que els permeti una inserció laboral qualificada.

És un servei d'intermediació laboral adreçat tant a empresaris com a demandants d'ocupació. Mitjançant la publicació d'ofertes de treball es facilita als empresaris una preselecció de curriculums que s'adeqüen al perfil que han definit prèviament. De la mateixa manera, aquesta gestió d'ofertes permet als demandants d’ocupació presentar les seves candidatures als llocs de treball oferts.

Dirigit a |

Qualsevol ciutadà empadronat a Castellar del Vallès o Sant Llorenç Savall en edat laboral per treballar.

 

Forma de gestió |

Directa

Canals per accedir al servei

Presencial |
Servei Local d'Ocupació
C. de Portugal, 2C
Per Internet |

 

Consulteu les ofertes de feina de la Borsa de Treball del Servei Local d'Ocupació a través de la pàgina de Xaloc la Xarxa de Serveis Locals d'Ocupació impulsada per la Diputació de Barcelona.

Correu electrònic Servei Local d'Ocupació
http://www.diba.cat/slo/filtre.asp?ser_id=27

Condicions d'accés |

És imprescindible estar empadronat a Castellar del Vallès o Sant Llorenç Savall i inscriure-us prèviament a la Borsa de Treball.

Per a les ofertes de feina, recordeu que és imprescindible estar empadronat a Castellar del Vallès o Sant Llorenç Savall i inscriure-us prèviament a la Borsa de Treball. Per això, cal demanar hora trucant per telèfon a la Regidoria d'Ocupació i Formació, al 93 714 40 40. En el moment de demanar la cita, és imprescindible facilitar el número de DNI.

 

Compromisos de qualitat

Els establerts a la Carta de Serveis del Servei Local d'Ocupació aprovada per la Resolució d’alcaldia núm. 234 de data 23/2/2023.

(D'acord amb la ISO 9001:2015)

Per tal de poder avaluar l’àrea d’ocupació es passaran 3 enquestes de satisfacció diferents.

- L’enquesta de satisfacció del Servei d’ocupació: Recepció, sessió grupal i entrevista individual (F-PRO 1.3). Es passarà a totes les persones al finalitzar l’entrevista individual d’orientació. Es complimentarà de forma voluntària.

- L’enquesta de satisfacció del Servei d’ocupació: Club de la Feina (F-PRO 1.6). Es passarà la primera setmana de mes a una mostra dels usuaris que vinguin al club de la feina. Es complimentarà de forma voluntària.

- L’enquesta de satisfacció del Server d’ocupació: Tallers (F-PRO 1.7). Es passarà al finalitzar cada taller.

Els resultats són recollits, volcats al document F-CON 1.7 i analitzats pel Responsable de l’àrea.

Indicadors de qualitat

Els resultas seràn publicats anualment a l’apartat de Castellar en Xifres Memòria utilització servei d’acord amb ISO (informe)

Data d'actualització |

28/02/2023

Normativa reguladora |

Els establerts a la Carta de Serveis del Servei Local d'Ocupació aprovada per la Resolució d’alcaldia núm. 234 de data 23/2/2023.

Més informació |

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut imprimir

Ajuda'ns a millorar

Fes arribar a l'Ajuntament les teves consultes, queixes i suggeriments sobre qualsevol tema municipal:

Per internet: podeu accedir-hi fàcilment fent clic aquí.

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40